2777
2789

هواوی مدل HONOR 9X 

عالیه دوربین جلوش هم هر وقت بخواهی استفاده کنی میاد بیرون یکی دو بار وقتی داشتم تو سایت ها میگشتم دوربینش اومد بالا عکس گرفت همه اش با خودم میگفتم یعنی عکس منو میخوان چی کار؟ 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

a70 سامسونگ و note 8pro شیایومی رو کنار هم گذاشتم و همه چیژز شیایومی بهتر و بالاتره در حالی که ...

قیمت همین مدل شیائومی چند

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
مدل گوشیه مثل a70 که میگن اینم میگن نوت ۸ من الان نوت ۸دارم

منم ۸ دارم ولی می‌خوام ۹ بگیرم یا میزو بگیرم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

منم برا پسرم که میخواست بازی کنه همه شیائومی پیشنهاد دادن و براش عیدی خریدم ، خودم آیفون دارم ولی شیائومی رو خیای پسندیدم و کارایی های زیادی داره رام بالا داره با حافظه بالا البته من ردمی نوت ۸ پرو براش خریدم با حافظه ۱۲۸ خیلی خوبه تصویر خوب سرعت بالا تو کارکرد با گوشی همینطور شارژ سریع داره

همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارمدیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم در میان گل ها به دنبال زیباترین گل نیستم توکهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها، کودک من روزبه روز بزرگ تر میشوی و من عاشق تر،پسرک من، ممنونم که به دنیای من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی،دوستت دارمبیشتر از دیروز،کمتر از فردا❤️❤️❤️