2821
2789
عنوان

کارم اشتباه بود؟

167 بازدید | 9 پست

شوهرم غرق گوشی بود منم یهو کنارش نشستم گوشیشو قایم کرد گوشیو گرفتم دیدم داشته کلیپای این کانالای جوک بی ادبی رو نگا میکنه که همشم کلیپای داغون س.ک..س توش بود 

خیلی عصبی شدم ..جالبه اینم انکار میکنه میگه فقط متناشو میخوندم ..فک میکنه باورم میشه

تو اینجور چیزا اونقد با شوهرت رفیق باش ک اگرم داشته میدیده ازت پنهون نکنه

راستش حساسم دس خودم نیس بدم میاد بدنای برهنه زنای دیگه رو ببینه چ برسه همراهیشم بکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش حساسم دس خودم نیس بدم میاد بدنای برهنه زنای دیگه رو ببینه چ برسه همراهیشم بکنم

گاهی ادم باید یکم با طرفش راه بیاد من بشخصه ناراحت میشم اگه شوهرم ببینه بدن زنای برهنه رو ولی خیلی بیشتر ناراحت میشم اگه بفهمم و بخواد پنهون کنه ازم

واسه همین خودمو تو اینجور موارد اوکی نشون دادم تا لااقل پنهون نکنه اینارو

البته بظاهر دعواش میکنما ولی با ناز و ادامه هم نمیدم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ینی شما حساس نیستی؟

هر زنی حساسه اما گارد گرفتن راجبه این موضوع خودش باعث میشه شوهرت بیشتر سمتش بره 

و بعد ی مدت رفتار تو واسش بی اهمیت باشه حالا یا علنی یا دزدکی کارشو بکنه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
نه😔

خوب چه انتظاری داری.

کاری کنید رابطهش  با خدا  بهتر بشه هرچند برنامه مدت دار باشه

مثلا می تونید بعد کرونا  سفر مشهد برید و....

وگرنه کم کم شما هم تر غیب به دیدن میکنه و...

البته میتونی ناراحتیت یه جوریرنشان بدی از این کارش البته باید مواظب باشی به اختلاف ودعوا نرسه .

کاربر مرد