دخترمو2 ماه و نیمه گوشه پلک چپش افتادس کوچیکتر از چشم دیگشه ..یعنی خوب میشه؟؟
خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
اره یکیش ی وقتا کوچیک میشد و ی کم ترشح داشت،،اگ نگرانی ببرش چشم پزشک حداقل خیالت راحت میشه
چشم پزشک بردم ..45 روزش بود یکی گفت مجاری اشکه یکی گفت 6 ماهگی بیارش ..خواب بود چشاشو باز نمیکرد که پلکشو ببینن.بیناییش مشکلی نداشت
خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
غصه نخور فدات شم خدای نکرده چیزیم باشه بعد ی مدت خوب میشه،ولی خیلی نکرانی ببرش چشم پزشک
دآعونم از غصش..هربار چشماشو باز میکنه فقط اشک میریزم
وقتی کامل باز میکنه هم اندازه نمیشن ..ولی گاهی هم اندازه میشه ..که اونم حس میکنم بزرگه رو جمعتر میکنه
سلام عزیزم چشم دخترتون خوب شد دختر من ۱۰ روزشه بعد اولش چشم چپشو باز نمیکرد بعد الان باز کرد یکم از چشم راستش کمتر بازش میکنه دکترم بردم گفت باید بیدارشه که نشد گفت شاید افتادگی پلک داره اما گاهی چشمشو کلا باز میکنه شب و روز ندارم همش گریه میکنم میشه کمکم کنی جواب بدی دخترت خوب شد ؟
سلام عزیزم چشم دخترتون خوب شد دختر من ۱۰ روزشه بعد اولش چشم چپشو باز نمیکرد بعد الان باز کرد یکم از ...
سلام عزیزم ..دختر منم دقیقا همینجوری بود از نوزادیش و اگ تاپیکامو بخونی متوجه میشی منم چقد نگران بودم .. تا ۶ ماهگیش خیلی مشخص بود ولی بعدش بهتر شد الان ۲ سالشه خیلی بهتر شده ولی اینکه کامل بگم خوب شده نه.. ولی خیلی تابلو نیست.. من خیلی دکتر بردم افتادگی پلک خفیف داره ..نگران نباش بزرگتر که بشه بهتر میشه
سلام عزیزم چشم دخترتون خوب شد دختر من ۱۰ روزشه بعد اولش چشم چپشو باز نمیکرد بعد الان باز کرد یکم از ...
عزیزم عکس دخترت تو تاپیکت دیدم دقیقااااااا مشابه دختر من .. الان حالتو میفهمم چون منم اون روزا دقیقا حال تورو داشتم .. افتادگی پلک خفیف بزرگتر که بشه بهتر میشه نگران نبا ..خودتو مثل من داغون نکن
خیلی بهتر شده ولی اینکهکامل خوب شده باشه نه ولی در کل مثل ماه۷ای اول تابلو نیست
خب برای افتادگی پلک بچتون بهتره پیش متخصص چشم ببرید تا معاینه بشه و بهتون بگه که چیکار کنید. میتونید پیش دکتر رضا عرفانیان که جراح و متخصص چشم هست برید.
سلام پلک دخترتون خوب شد ؟پسر من از بدر تولد افتادگی پلک داره وقتی بالا رو نگاه میکنه بیشتر معلوم میش ...
سلان عزیزم واسه دختر من الان 5 ستلشه خیلی خیلی خیلی بهتر شده