2777
2789
چون کورتونیه مصرف داروهای کورتونی تو این شرایط جایز نیست

ببخشید هیدرو کورتیزون هم ینی کورتون داره؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه بیخیال

یعنی چی ؟ اثرش رفته ؟ یا هنوز مقاومت پایینه 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
ایمنی منو یا جنین؟

شما رو‌

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
چون ضعیف میکنه ایمنی رو. کورتونه دیگه.

سلام دکتر جان ببخشیددرباره عفونت قارچی میتونید کمکم کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببخشید هیدرو کورتیزون هم ینی کورتون داره؟

بله عزیزم

کورتونیه.ایمنی رو میاره پایین تاحدودی.خیلی قوی نیست.ولی اگه مصرف میشه باید خیلی مراقب بود تو این شرایط

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من تازه زایمان کردم و دوماه پیش هم زدم ۶ تا بتامتازون 😕 الان یعنی مقاومت بدنم کمه ؟ 

ببین نمیخام بترسونمتا والا.ولی واسه احتیاط میگم که بیشتر مراقب باشی.اثر بتامتازون تا ۶ ماه تو بدن میمونه.خیلی مراقب باش.اصلا نرو بیرون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚