2777
2789

فتق داخل کانال اینگوئینال

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید چیکارش کنه؟باید عمل بشه؟

چون گفته به طور مختصر شاید عمل نشه

به دکترش نشون بدین

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

عملش چجوریه شمامیدونی؟چقدطول میکشه خوب بشه؟

اگه جااندازی از طریق دستی امکان پذیر نباشه مجبورن عمل کنن.یه برش قسمت بالاتر از کشاله ران میدن روده رو از جایی که گیر افتاده خارج میکنن عضله شل شده یا پاره شدرو محکم میکننو بعد فیکس میکنن .پرسه جراحی به ترتیب هرنیوتومی(برش)بعد هرنیورافی(ترمیم) که لازم نیست توضیح بدم.بعد عمل به مدت 6هفته از سرفه کردن،بلندکردن وزن بیشتر از2کیلو،زور.زدن،ورزش سنگین،پرهیز شه برای عطسه یا سرفه محل بخیرو با دست نگه دارین،اب وغذا های پرفیبر استفاده کنین.پانسمان تا یکی دوروز میمونه بعدش روز در میون عوض میشه.ده روز بعد عملم برید بخیه هاروبکشید