2777
2789
عنوان

سلام

91 بازدید | 16 پست

شوهرم منو ده روزه از خونم بیرون کرده میخام نفقمو بزارم اجرا ایا نفقه بهم تعلق میگیره من چ شکایتی بکنم ک نفقه بهم تعلق بگیره و چ حرفی بزنم ک ب نفعم بشه شکایتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ی پسر ده ساله داره بخاطر اون میگه براش مادری نمیکنم طلاق میدمت

خاک تو سرش چرا بایه مرده بچه دار ازدواج کردی عزیزم 

خسته ام از تکرار غریبانه هر روز م 😳.                          میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین❤😔
خاک تو سرش چرا بایه مرده بچه دار ازدواج کردی عزیزم 

منو کتکم زد طلاهامو ازم گرفته منو دست خالی بیرونم کرده نمیخاد منو میگه طلاقتو میدم منم نمیتونم ی طرفه بجنگم برا زندگیم

چون ی ازدواج داشتم تن ب این ازدواج دادم گفتم شاید خاستگار نیاد و فلان

حتما ازش تلاق بگیر  رو پای خودت واستاه 

خسته ام از تکرار غریبانه هر روز م 😳.                          میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین❤😔
خیلی میترسم از طلاق این دومین ازدواجمه اخه

چجوری میخوای تا اخر عمرت خواسته هاشونو براورده کنی خودت بچه داری؟

ندارم  خیلی داغونم اجی چکار بکنمممم اون نمیخاد منو فقطم بخاطر پسرش

این ادم قرار تا اخر تا که ی تقی ب توقی میخوره تو رو از خونه بندازه بیرون 

این ادم قرار تا اخر تا که ی تقی ب توقی میخوره تو رو از خونه بندازه بیرون 

دیقا همینطوره حرف گوش کن خانوادشه خواهراشه و بچش از هرچیزی مهمتره زندگیم داغون شب و روز تنهایی میکشم اونم پیش بچشه من شبامو با اشک و اه میگذرونم بخدا بفکر من نیست بفکر اشکای بچشه حالام منووو نمیخاادد خدایااا

دیقا همینطوره حرف گوش کن خانوادشه خواهراشه و بچش از هرچیزی مهمتره زندگیم داغون شب و روز تنهایی میکشم ...

خانوادت پشتت هستن ؟