حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دندون های سالم و خوش رنگی دارید اصلااااااا بهش فکر نکنید معذرت میخوام اما اصلا بعضی کامپوزیتها جذاب نیست رنگ سفیدش غیر طبیعی و برجستگی و..از همه بد تر.برای کامپوزیت دندون ها تراش میخوره و این اصلا خوب نیست
از فلوراید استفاده کنید ماهی یکبار نمک آبلیمو و یا جوش شیرین و دارچین با مسواک ملایم روی دندون ها نیاز بدین و آبکشی کنید عالییییییی میشه البته اگه جرم گیری لازم نداشته باشید
در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اگه دندون های سالم و خوش رنگی دارید اصلااااااا بهش فکر نکنید معذرت میخوام اما اصلا بعضی کامپوزیتها ...
دنونام که سالمن ولی به این روشها زیبایی خاصی به صورت میبخشه مخصوصا من که مبخندم دوندام معلوم میشه خب درجه سفیدی به طرف بستگی داره خودش انتخاب میکنه و کار پزشک اگه خوب باشه عالی میشه