2777
2789

سلام خوشکلا😁😍

بچه های کی دندانشو کامپوزیت کرده ؟ چجوره خوبه ؟ چقدر هزینش شد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 😄

منم بیلیچینگ میخوام😭

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من ونیر کرد خیلیییی سال پیش ۷_۶هنوز مد نشده بود فکی۴تومن هزینه شد تا ۳سال هم پرداخت پالیش و...رایگان بود براشون

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

اگه دندون های سالم و خوش رنگی دارید اصلااااااا بهش فکر نکنید معذرت می‌خوام اما اصلا بعضی کامپوزیت‌ها جذاب نیست رنگ سفیدش غیر طبیعی و برجستگی و..از همه بد تر.برای کامپوزیت دندون ها تراش میخوره و این اصلا خوب نیست

از فلوراید استفاده کنید ماهی یکبار نمک آبلیمو  و یا جوش شیرین و دارچین  با مسواک ملایم روی دندون ها نیاز بدین و آبکشی کنید عالییییییی میشه البته اگه جرم گیری لازم نداشته باشید 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اگه دندون های سالم و خوش رنگی دارید اصلااااااا بهش فکر نکنید معذرت می‌خوام اما اصلا بعضی کامپوزیت‌ها ...

جوش شیرین برا هست و بسیار مضر واسه دندان ..در حدی که ریشه و مینا دندان رو داغون میکنه ..من یکبار زدم..دکتر انقدررر دعوام کرد😂😂😂

فقط سفید کردنه؟ چه مدت گذشته؟ ترمیم هم نیاز داره؟

بله فقط سفید کردن ...من چندساله انجام دادم حدودا 3 

یه دوره که تو مطب انجام میدن و یکسری مواد هم بهتون میدن که تو خونه ادامه بدید 

اگر اهل سیگار و قهوه و چای نباشید خوب میمونه وگرنه ترمیم میخواد 

جوش شیرین برا هست و بسیار مضر واسه دندان ..در حدی که ریشه و مینا دندان رو داغون میکنه ..من یکبار زدم ...

بله ولی دندون خیلیییییی زرد و جرم دار بایک بار استفاده هیچ  مشکلی براش پیش نمیاد 

دارچین اصلا ضرر ندارد من خودم سه ماه یک بار اگه احساس کنم دندونام دیگه سفید نیست نمک و دارچین استفاده میکنم  

اگه دندون های سالم و خوش رنگی دارید اصلااااااا بهش فکر نکنید معذرت می‌خوام اما اصلا بعضی کامپوزیت‌ها ...

دنونام که سالمن ولی به این روشها زیبایی خاصی به صورت میبخشه  مخصوصا من که مبخندم دوندام معلوم میشه خب درجه سفیدی به طرف بستگی داره خودش انتخاب میکنه و کار پزشک اگه خوب باشه عالی میشه