2777
2789

من ۲۰ روز از پریم گذشته و ۱۸ روز پیش آز دادم بتا ۰ بود امروز رفتم آز دادم بتا ۱۱.۹ بود وای میترسم کمک لطفا 

برو سونو به نظرم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این بتا سونو چیزی نشون نمیده 

سونو واژینال انجام بده اخه بعد۲۰ روز تاخیر مگه میشه بتا ۱۱ باشه

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
میترسم

بتات اینقدر پایینه که یا تازه لقاح انجام شده 

یا اصلا بازدار نیستی 

بتای بالای بیست ‌پنج الی سی میزنه مثبت 

شما هنوز مشکوک به بارداری هستی 

حتی یک درصد اگه خارج رحمی باشه ترس نداره بتای خیلی بالا احتمال ترکیدن لوله هست 

سونو واژینال انجام بده اخه بعد۲۰ روز تاخیر مگه میشه بتا ۱۱ باشه

همین دیگه بتا اینقدر پایین که اگه واقعا لقاحی هم باشه یا به قول معروف بارداری درستی هم باشه اینقدر کوچیک که قابل دیدن نیست حتی با سونو واژینال 

باید صبر کنه بتا بیشتر بسه اونوقت میشه ساک دید