2777
2789
عنوان

تــــــه دیگ ماکارونی ام😎 :من ک مردم براش😍 +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 74 پست

بچه عکس بی بی چکی ک گرفتم بذارم میشه بگید خوبه یا ن و چطور استفاده کنم 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
بچه من  کوچولوتر بود پنج ماهگی قشنگ باکمک ازمیزمیگرفت وامیستاد

بچه تون دیر حرف زد؟

معمولا بچه هایی که راه رفتنشون یا ۴ دست و پا رفتنشون زود میشه دیرتر حرف میزنن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشششش😒میخواستم بعد کرونا برم واسه عروسم انگشتر الماس بخرم با یه سرویس و بیام نشونت کنم تا پسرم به ...

وااای وااای نگــــــو فردا صبح میرم درخواست طلاق میدم 😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
اتفاقا منم رو بچه خودم این حس رو نداشتم بچه م هنوز به دنیا نیومده بچه دختر خاله مه که جونمو براش می ...

خدا حفظش کنه😍

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
بچه من  کوچولوتر بود پنج ماهگی قشنگ باکمک ازمیزمیگرفت وامیستاد

من فکر میکردم سر یه تایم خاص باید یه کاری رو یاد بگیرن وگرنه از بقیه عقب میمونن و ممکنه دیرتر از معمول یاد بگیرن. 

بچه عکس بی بی چکی ک گرفتم بذارم میشه بگید خوبه یا ن و چطور استفاده کنم 

من ک تجربه ای در این مورد ندارم😁

من ک تجربه ای در این مورد ندارم😁

ای خدا😭😭😭 چکار کنم یعنی کسی نیست 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
من فکر میکردم سر یه تایم خاص باید یه کاری رو یاد بگیرن وگرنه از بقیه عقب میمونن و ممکنه دیرتر از معم ...

ن بابابچه هاباهم فرق میکنن. نباید مقایسه کنی بابقیه

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
بچه تون دیر حرف زد؟ معمولا بچه هایی که راه رفتنشون یا ۴ دست و پا رفتنشون زود میشه دیرتر حرف میزنن

هنوز حرف نزده 7ونیم ماهشه نمیشینه ولی چهاردست وپایادگرفته 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

دیگه بدترشد ک. دهنمم اب افتاد خدابگم چکارت کنه