2777
2789

اونا هلاکن نه میبینن نه هیچی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاران بخش کرونا

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

خیلیییی پشیمونم که به روحانی رای دادم و روزی هزار بار میگم کاش دستم میشکست به این عجوزه اخوند رای نمیدادم ..خدا بگم چیکارش کنه اگه یک ماه دستور قرنتینه کاملو میداد وضع کشورمون اینطور نمیشد اسرائیل دوهزار نفر مبتلا داشته اما فقط یک نفر کشته داده اونم مسن بود بیماری قلبی داشته ولی کشور ما نه فقط داریم کشته میدیم نصف بیشتر مردم مرداشون جانبازن بیچاره به خودشون اونایی که ایدز سرطان دارن بدبخت به خودشون دکتر اوردن پشت تلوزیون میگه بی شک همه مبتلا میشن ولی رعایت کنید یواش یواش مبتلا بشید که بیمارستانا جا نداره