2777
2789
عنوان

نکنه منم گرفتم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست

عزیزم  ان شالله چیزی نیست.مایعات گرم بخور .مرتب دمای بدنت چک کن .ایبو بروفن اصلا نخور .خدای نکرده علائم ت شدید شد برو دکتر .این مدت سعی کن نسبت قبل بیشتر بهداشت رعایت کنی تا اگرم مبتلا هستی بچه ت نگیره .ان شالله که زود خوب میشی .آب نمک هم مرتب قرقره کن

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو برو دکتر یه سر

زنگ زدم به سامانه ۱۶۶۶،گفت نرو دکتر یا بیمارستان...بمون خونه ....اگه بدتر شدی برو....اما میترسم بمونم به همسرم و دخترم منتقل کنم

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

واي منم ديشب كلي سرفه خشك داشتم البته سه چهار هفته است سرفه ميكنم تبم ندارم شوهرم ميگه چون غذا چرب بوده اينجوري شدي ولي خودم استرس دارم 

چيكار كنم؟

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
عزیزم  ان شالله چیزی نیست.مایعات گرم بخور .مرتب دمای بدنت چک کن .ایبو بروفن اصلا نخور .خدای نکر ...

چشم عزیزم...ممنونم از راهنماییت گلم 

زنگ زدم به سامانه ۱۶۶۶،گفت نرو دکتر یا بیمارستان...بمون خونه ....اگه بدتر شدی برو....اما میترسم بمون ...

نگران نباش اگه قرار ب انتقال باشه اونام گرفتند.ولی علایمت شبیه کرونا حاد نیست.خفیف هم باشه اصلا بیمارستان نمیپذیرتت

شما بارداری شرایطت فرق میکنه .ب نظرم تلفنی با یک پزشک صحبت کن.پزشک نزدیک خونتون پول ویزیت کارت ب کار ...

بله...عصر زنگ میزنم داداشم ببینم چی میگه....میترسم بهش بگم نگران بشه

نگران نباش اگه قرار ب انتقال باشه اونام گرفتند.ولی علایمت شبیه کرونا حاد نیست.خفیف هم باشه اصلا بیما ...

وای خدا.....خودم به جهنم ..دخترم طوریش نشه....دق میکنم از من گرفته باشه 

خداروشکرر....شما آزمایش دادین و منفی بود ؟؟

نه،ترسیدم برم دکتر آخه مراکز پزشکی خیلی آلودس،گفتم اگه تب داشتم یا بدتر شدم میرم که بعد شش روز خداروشکر بهترشدم

چون اگه بری هم بیفایدس میگن برو بدتر شدی بیا فقط میگن خودت قرنطینه کن

نه،ترسیدم برم دکتر آخه مراکز پزشکی خیلی آلودس،گفتم اگه تب داشتم یا بدتر شدم میرم که بعد شش روز خدارو ...

شما تو خونه چکارا کردی که بقیه به خطر نیفتن؟خب من مجبورم پخت و پز کنم ،بشورم ،بسابم ،جارو بکشم و ‌.....به خدا از استرس تکرر ادرار گرفتم....

شما تو خونه چکارا کردی که بقیه به خطر نیفتن؟خب من مجبورم پخت و پز کنم ،بشورم ،بسابم ،جارو بکشم و ‌.. ...

هیچی گلم ماسک زدم و مدام دستام میشستم فاصله یک و نیم متریم با بچم و شوهرم رعایت میکردم