2777
2789

دیگه خسته شدم یه ماه بیرون نرفتیم زده به کلمون بریم بیرون حداقل بگن کی تموم میشه آدم تحمل کنه نمیشه که من قرنطينه ام یه عده بز بیرونن با موندن من بیماری تموم نمیشه که

تو یکی نِه ای ، هزاری...

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نشو عزیزم انرژی خودت و خانوادتو ببر بالا تا جایی که میتونی به بقیه هم انرژی بده

به تموم شدنش فکر نکن معلوم نیس کی تموم میشه. از لحظه لذت ببر. متاهلی؟ بچه داری؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه ها من‌ از دیشب خیلی حالم‌بده‌

شش هفته س خونه ام‌.ولی شوهرم اصلا اهمیت نمیده الکی پا میشه میره میگرده توی شهر 

احساس میکنم آخرش مبتلا میشم .تمام بدنم درد میکنه .دست چپم‌ به شدت درد میکنه .حس کوفتگی دارم و گلوم هم درد داره. 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱