2777
2789
کلوز تست چیه?خخخ,وقت ندارم چیکار کنم آخه?

یه متن بهت میدن و یه سری کلمه هاش رو برمیدارن..باید با توجه به متن کلمه مناسب رو بزاری که اکثرا تو این بخش ضعیفن و برمیگرده به توانایی درک مطلب و باید لغت رو قوی کنی

هر کنکوری بخوای بدی وقت میخواد.بدون وقت و حوصله هیچ چیزی اتفاق نمیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عالیه من با همینا زبان تخصصی رو 80 زدم

عزیزم میشه برای زبان تخصصی به من کمک کنی؟منم کنکور دارم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

سلام عزیزم منم مثل شمام هنوزم هیچی نخوندم ی تاپیک هم زدم دوستان لطف کردن یکم راهنمایی کردن اگه به دردت میخوره بخون ولی من ک هنوز شروع نکردم اصلا نمیدونم چیکار کنم

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
عزیزم میشه برای زبان تخصصی به من کمک کنی؟منم کنکور دارم

همونا ک گفتم دیگه عزیز دلم 

من 96 کنکور دارم 

برای لغات فلش کارد یا کتاب 504 و بخون و اگ تونستی کتاب Essential words for Toefl

دوتا کتاب زبان عمومی و تخصصی شهاب اناری رو بخون عالین 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب الان من ۳ماه بیشتر وقت ندارم,حالا فهمیدم کدوم قسمتو میگی

تو این سه ماه هم خیلی کارا میشه کرد

تستای سال های گذشته و یا آزمونای آزمایشی خیلی کمکت میکنه با سبک سوالا آشنا بشی.به شرطی که خودتم وقت بزاری دایره لغتت رو ببری بالا

همین کتابای آقای شهاب اناری کتابای خوبین..جدا از اون سعی کن زیاد متن بخونی برای آشنایی با لغات

همونا ک گفتم دیگه عزیز دلم  من 96 کنکور دارم   برای لغات فلش کارد یا کتاب 504 و بخو ...

ممنون😘😘

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

ببین فرزندم. من الان خودم دارم زبان انگلیسی میخونم. یه واقعیتی رو اول باید قبول کنی توی این 3 ماه نمیتونی معجزه کنی همه ی لغات و بلد شی پس فعلا رو لغات کتابات تو طول 3. 4 سال دبیرستان تمرکز کن. لغتا رو خوبه خوب با مترادفا و متضادشون یاد بگیر حتما حتما شبی 2 تا کلوز تست و بخون. ببین بخون یعنی راه حلشو پیدا کن که چجوری میتونی هم درست جواب بدی هم سرعتتو ببری بالا. قواعدم که مهمه. موفق باشی ✋✋✋✋✋

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
عه چه خوب...تجربی بودی؟پزشکی اسمت اومد؟

ن عزیزم کنکور زبان دادم

رتبم شد 1000 ادبیات انگلیسی قبول شدم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد