2777
2789
عنوان

صبحونه چی میدین بچه هاتون ؟

107 بازدید | 16 پست

بچم یکسال ونیمشه.صبحونه حریره میدم و بیسکوییت مادرحل میکنم تو شیر .املت ونیمرو با تخم بلدرچین. الان دیگه ازهمشون زده شده امروز صبحونه نخورده خوابید.میشه صبحونه جدیدبهم معرفی کنم یا کانالی چیزی بگید.خدا خیرتون بده وانشاءالله حاجت دلتونو خدا بده

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

فرنی من میدم همیشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چی خودمون میخوردیم میدادم .لقمه های کوچولو 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خامه.. عسل.. مربا.. پنیر خامه..کره..نیمرو.... تخم مرغ آبپز.. املت..کشک زرد

همینا

میخورن راضین😂

پسرم 3 سال و 8ماهشه دخترم 2 سالشه

قبل تر ها سوپ گوشت و پوره ی سیب زمینی با کره هم میدادم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بعد هم زیاد در مورد صبحانه سخت نگیر 

رو دل نمیکنه کم کم خوب میجوه

یه دوره حتی من لقمه های خیلی کوچیک کره مربا درست میکردم میگذاشتم روی میز هال هرموقع خواست بخوره

میوه اینا هم خورد میکردم کوچیک کنارش

به جای فرنی با ارد برنج با نشاسته گندم درست کن میتونی فقط نشاسته گندم رو بپزی بعد پوره سیب یا موز ی ...

ینی نشاسته گندم رو بریزم توشیر بپزه؟

ینی نشاسته گندم رو بریزم توشیر بپزه؟

هم با شیر میشه هم بدون شیر

فقط اول باید نشاسته رو در اب سرد یا شیر سرد حل کنی بعد بگذاری روی حرارت و مرتب هم مبزنی تا بپزه

جو دوسرپرک یا جو پرک هم خیلی خیلی خاصیت داره لبته بدون شیر فقط با اب بپزی

البته با شیر پختی پوره میوه نمیشه زد بهش فکر میکنم میتونی پودر بادوم بریزی یا کمی زعفرون برای اینکه طعم دار بشه

لزومی نداره حتما شیر بریزی حتی ارد برنج و اب و بعد پوره میوه

هم با شیر میشه هم بدون شیر فقط اول باید نشاسته رو در اب سرد یا شیر سرد حل کنی بعد بگذاری روی حرارت ...

چقدطول میکشه نشاسته بپزه؟ زود میپزه؟

من چون بچم به شیر حساسیت داشت هیچ وقت شیر نمیزدم حتی فرنی رو با اب میپختم

دخترمنم تایکسالگی ب شیر حساسیت داشت نمیدادم. ولی الان میدم میگن بعدیسال خوب میشن