2777
2789

یه لیوان شیر

نصف لیوان آب

آردسفید تقریبا ۴ لیوان

کره نرم شده یک چهارم لیوان

خمیرمایه فوری یه قاشق غذاخوری

شکر دو قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ یک عدد

شیر وآب و کره رو مخلوط و روی حرارت گرم میکنیم میذاریم کمی خنک بشه

یه لیوان آرد و خمیرمایه وشکر ونمک رو مخلوط و شیر و تخم مرغ رو اضافه میکنیم وهم میزنیم حالا باقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه ده دقیقه حسابی ورز بدین

این مقدار ۸ تا نون ساندویچی بزرگ به ما میده منتها من خودم هم گرد درست میکنم هم معمولی پس مقدار چونه گرفتن بستگی به نونی که میخواید داره

۸ تا چونه بگیرید یه ربع استراحت بهشون بدید

سینی فر رو کمی چرب کنید حالا هر چونه رو باوردنه باز کنید وشروع کنید به رول کردن وسطای کار سر رولها رو به داخل بزنید و درآخر بذاریدش روی سینی فر ،خمیرها رو با فاصله بچینید روی سینی چون وقتی پف کنه بهم میچسبن ، حالا یه پارچه تمیز بندازید روشون وحدود ۲ ساعت استراحت بدید تو این فاصله خمیرهاتون دو برابر شدن ،فر رو از قبل گرم کنید سینی رو بذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ و حرارت از پایین به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه و پنج دقیقه هم از بالا که طلایی بشه ، خاموش کردین همه نونها رو بریزید فوری داخل یه قابلمه و روش فویل بکشید که نرم بشه ...نوش جان 

بچه ها من خودمم نتی دستورشو پیدا کردم امتحانش رو پس داده حتما درست کنید عالی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمیر مایع فوری مغازه ها دارن   و من فر ندارم سولادام چند دقیقهو درجه باشه

بله عزیزم تو فروشگاه ها هست معمولا ، امتحان کن گلم ببین چنددرجه جواب میده من سولاردام ندارم حقیقت درجه اش رو نمیدونم 

اون شیر و آب و کره ای که رو گاز گرم کردی چی میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خب اونجا که نوشتم شیر و تخم مرغ منظورم همون مخلوط شیر و آب وکره بود 😁

احسنت 😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️