2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام😎:عــــاقا تو پایتخت چ خبره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز سیروس الوند زندن خشایار الوند فوت شدن 

اینقدررررر بهونه بنی اسرائیلی نگیرین اینهمه سال سانسور کردن به کجا رسیدن اتفاقا تنها چیزی که منو همسزم رو انگیزه میده این روزا پایتخته

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
تکرارش ساعت چنده امروز 

ده صبح بود و پنج بعدازظهر

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

شما کی اینقدر معروف شدین ک اسمتونو مینویسین😆😆😆فکر کردم تاپیکت راجع به ته دیگه 😂😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

کلن اپن شده سریالش خیلی😏

از روبوسی هما و نقی و دیالوگا و اون بهروز که هما رو بوسید و ...

گارد نگیرید به من،برا صدا و سیمای عجیب غریبِ ما،جالبه این حرکات...همای رو هم که شبکه ۴ آوردن🙄

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

من سریای قبلش و پیگیر نبودن الان بخاطر قرنطینه وقت اضافه دارم حسابی میبینم خیلی باحال این سریش زیاد گیر ندین طنزه دیگه دمشون گرم شادمون میکنن خدا خیرشون بده

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
😐الانم ب نویسنده گیر دادین؟😐😂😂

عکس خودت قشنگ تر بود😍

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
عزیز سیروس الوند زندن خشایار الوند فوت شدن  اینقدررررر بهونه بنی اسرائیلی نگیرین اینهمه سال سا ...

عاره سوتی دادم

بیکاریه دیگه چیکار کنیم😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

تکزارش فکر کنم ۱۰یا۱۱صب.و ۳یا۴عصرهم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟