2777
2789
عنوان

میشه بیایدیه درد دل بکنم؟

204 بازدید | 41 پست

سلام دوستای گلم راستش من بچه ی اولموباردارم ودختره.خودمم یه دونه برادربزرگترازخوذم دارم وهمیشه دوست داشتم بچه اولم پسرباشه اصلادرک نمیکنم دختربچه ی اول باشه یعنی توی فامیل ندیدم حالاتازه اگه بعدی من پسرباشه😔احساس می‌کنم افسرده شدم سنمم کم میگم کاش الان بچه دارنمیشدم

😕😕😕

ناشکری نکن

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چه حسی داره ولی بنظرم فرقی نداره

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊

عزیزم غصه نخورمنم همین حسوداشتم.بچه دومم دختره.وازخداخیلی خاستم پسرم بده چ اولی چ دومی اماخداصدامونشنیدوناامیدم کرد.خداروهزارمرتبه شکرکه سالم هستن

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

واقعا چه دغدغه ای داری

بچه اول دختر باشه ،خیلی بهتره

چون بزرگ میشه تو کارها خونه کمکت میکنه وتفریحاتتون  هم مشابه همه

ممثلا پیاده روی،خرید،استخر

خیلی خوبه آدم دختر داشته باشه