2777
2789

سلام ، من کیسه صفرام پر سنگریزه هست ، دو ماه پیش دکتر دارو داد که مصرف کنم ، گفت اگه خوب نشد باید عمل کنی ، حالا از دیروز با زیر سینه ام درد میکنه ، میترسم یهو بترکه ، تو این اوضاع نمیدونم کدوم بیمارستان برم ، کسی دکتر خوب و بیمارستان خوب تو این اوضاع سراغ داره؟

گوگل

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

پیش کدوم دکتر رفتی؟

من تعریف دکتر صلاحی رو از آشناها شنیدم آدرسش رو نمیدونم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش کدوم دکتر رفتی؟ من تعریف دکتر صلاحی رو از آشناها شنیدم آدرسش رو نمیدونم

پیش دکتر فریدونی رفتم ، دکتر صلاحی تخصصش چیه؟کدوم بیمارستانه؟ نمیدونم تو این اوضاع اصلا دکتری هست یا نه؟

پیش دکتر فریدونی رفتم ، دکتر صلاحی تخصصش چیه؟کدوم بیمارستانه؟ نمیدونم تو این اوضاع اصلا دکتری هست یا ...

عزیزم دقیق نمیدونم فقط چندتا از آشناها پیششون عمل کردن خیلی راضی بودن

حشمت اله صلاحی تو سایت نوبت دهی فک کنم آدرس و اطلاعاتش باشه 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
عزیزم دقیق نمیدونم فقط چندتا از آشناها پیششون عمل کردن خیلی راضی بودن حشمت اله صلاحی تو سایت نوبت د ...

آشناهاتون کیسه صفرا عمل کردن؟منم تعریفشو شنیدم ولی دقیق نمیدونم تخصصش چیه

آشناهاتون کیسه صفرا عمل کردن؟منم تعریفشو شنیدم ولی دقیق نمیدونم تخصصش چیه

بله

احتمالا تخصصش همون مجاری صفرا و اینا باشه