2777
2789
عنوان

مثل مرغ سر کنده ام💔😭

478 بازدید | 31 پست

خدایا بازم صبح شد و من نمیدونم چیکار کنم نمیدونم کجا برم همش زل زدم به گوشی که یه خبری بیاد توروخدا براش دعا کنید😭😭😭دعا کنید ضربه مغزی نشده باشه توروخدا😭😭😭دعا کنید حالش خوب باشه هرکسی تونست براش یه ایت الکرسی بخونه با صلوات منم دعاتون میکنم 💔😭مربوط به تایپیکای دیشبمه یکی از عزیزانم توی مراقبت های ویژه اس تصادف کرده دیروز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعامیکنم براش عزیزم..چه نسبتی باهاتون داره؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزيزم باباي منم ب خاطر کرونا بستريه نابود شديم و مثل مرغ سرکنده ايم.. درکت ميکنم

ایشالله سلامت برگردن خونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزيزم باباي منم ب خاطر کرونا بستريه نابود شديم و مثل مرغ سرکنده ايم.. درکت ميکنم

ان شاالله بحق حضرت فاطمه زهرا س بحق حضرت عباس و امام حسین ع که چند روز دیگه میلادشونه خدا یه بار دیگه باباتو بهت بده عزیزم به نیابت حضرت ام البنین و حضرت فاطمه زهرا س صلوات هدیه کن بهشون ازشون خواسته اتو بخواه ان شاالله که تا روز میلادشون پدرت خوب میشه و میاد عزیزم منم الان دارم صلوات میفرستم دعا کن برام😭