2777
2789

خانوما من امروز موعدم بود.از دیشب دردای پری دارم حتی بیشتر از هرماهی.جوری که دیشب نزدیک بود گریه کنم.زیر دلم گرفاگتی داشت.از اواسط دورم درد سینه دارم که کم و زیاد میشد که از دیروز بیشتر شده.و اینکه برخلاف ماههای قبل که زمان موعدم ترشحاتم زیاد میشد این ماه تو دوره تخمک گذاریم فقط ترشحات داشتم

ممکنه باردار باشم؟

من تو دوره پريوديم همه دردها رو ك شما ميگي داشتم منتظر بودم ك پريود بشم اصلا امكان بارداري نميدادم ولي در كمال تعجب باردار بودم

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تبریک میگم من دردام بیشتر از دوره های قبله.میدونین دلیلش چی میتونه باشه؟

ممنونم شايد استرس داري اگه هم اقدام كردي براي بارداري ممكنه باردار هم باشي اخه منم دردهام خيلي زياد بود مخصوصا درد سينه

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
یعنی هیچ تفاوتی با دوره های قبلتون نداشتین؟مثلا تو ترشحاتتون

تو ترشحات ن فكر نميكنم 

ممنونم شايد استرس داري اگه هم اقدام كردي براي بارداري ممكنه باردار هم باشي اخه منم دردهام خيلي زياد ...

استرس نه ندارم.بله 4ماهه اقدامم.این ماه بخاطر کرونا اصراری به بارداری ندارم.میگم خدا هرچی صلاحمو دونست.

نه من گاهی وقتا بدون درد پریود میشم یا خیلی کم میشه دردام

منم علایم شما رو دارم یعنی از 23 پری درد سینه م شروع شده.25 فروردین یعنی فردا موعدمه.درد پریودی هم خیلی خفیف دارم.یعنی منم باردارم؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭