2777
2789
عنوان

دعوا شد

203 بازدید | 14 پست

خانوما امروز صبح يكي اومد در خونه من رفتم درو واكردم با شوهرم كار داشت گفتم خوابه

گفت برو بيدارش كن منم بيدارش كردم بعد شوهرم رفت لباس بپوشه ك بره دم در

اونم از بيرون شروع كرد ب داد و بيداد ك اينا چ ادمايي ان جواب نميدن تلفن جواب نميدن و خلاصه كلي چرنديات

خونمون سرخيابون و شلوغ حالا همه نگاه ميكردن

باباش كارمند شوهرمه براي بيمه ش مشكلي پيش اومده و اينم بيمارستان بوده اما شوهرم همون روز حلش كرده بوده ولي اين خيلي بي ادبانه داشت حرف مبزد منم عصبي شدم قبل شوهرم رفتم صداش زدم گفتم اقاي محترم اروم باش بيا داخل حياط حداقل حرف بزن ابرومونو بردي بازم شروع كرد داد و بيداد منم بهش كلي گفتم از بس مخمو خورد حرف ناحق ميزد

بعد.شوهرم با عصبانيت اومد بيرون جلوي اون بهم با تندي گفت كي گفته تو بياي با اين حرف بزني برو داخل

من اومدم داخل اما اصلا ب روم نياوردم ك ناراحت شدم گفتم خودش ب اندازه كافي ناراحتي داره ديگه من پاپيچش نشم

حالا كار من اشتباه بود؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلومه مردا دوست ندارن زنشون با آدمای بد دهن صحبت کنن، اگر حرف بدی بهت میزد چی؟ 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
نخود چيه در خونه م اومده بود ا

وقتی یه مرد غریبه میاد درخونه جایز نیست شما اول بری وسط به رگ غیرت شوهرت فشارمیاددیگه عه بد یارو همه جارو پر میکنه فلانی زنشو میندازه جلو ازترس

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

شما باید مینشستی سر درس و مشقت به جای اینکه میرفتی پایین☺😂

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اره دیگه نخود شدی چرا 

دمت گرم😂واقعا نخوده

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02