2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.همش دروغه که میگن رایگانه.برا یه فیلم فکر کنم نزدیک دو گیگم رفت.دوباره حذفش کردم.اغلب فیلماشم قدی ...

خیلی تبلیغات هنگفتی میکنن براش من دو سه سال پیش نصب کردم هیچ چی نداشت حذف کردم الن تبلغ شو دیدم یکم مشتاق شدم  که الان  میگید خوب نیست 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
خیلی تبلیغات هنگفتی میکنن براش من دو سه سال پیش نصب کردم هیچ چی نداشت حذف کردم الن تبلغ شو دیدم یکم ...

اره منم اونسال حذف کردم ولی اینقدر این احسان علیخانی گفت رایگانه دوباره ریختم .ولی خیلی نت کم میکرد دوباره حذفش کردم.

ولی حواستون باشه که گاهی فیلم ببینید وبعد ایرانسل من رو چک کنید از حجم کم نشون نمیده ولی یکبار صفحه رو خاموش وروشن کنی حجم کم میشه.