خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
اره خوبه اینترنتش رایگانه البته فکرکنم واسه وقتیه که نت نداری داشته باشی رایگان نمیشه😆
واقعا
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️