2777
2789
عنوان

بچه ها موهای زائد اندام تناسلی رو میشه با لیزر خانگی از بین برد

| مشاهده متن کامل بحث + 24557 بازدید | 41 پست
اینهمه کارسخت زندگی روانجام میدیم.ده دقیقه نمیتونیم به خودمون برسیم

خب شما ژیلت بزن ما دوست نداریم همش در حال ژیلت کاری باشیم علم پیشرفت کرده گلم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
حرفشون کاملا غلطه من خودم از دکتر زنان پرسیدم گفت نورش در حدی نیست که از پوست رد شه فقط تا فولیکول م ...

مگه میشه.ازپوست ردبشه تاثیرنداشته باشه...اونم واسه ماکه ازبچگی باتیغ ژیلت.پوستمون روخراب کردیم..وپرمو....الت تناسلی هم پوستش خیلی‌نازک ترازجاهای دیگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه.ازپوست ردبشه تاثیرنداشته باشه...اونم واسه ماکه ازبچگی باتیغ ژیلت.پوستمون روخراب کردیم..وپرم ...

من که متوجه منظورت نمیشم حرفات ربطی به هم نداره خوب چون پر مو شدیم میریم لیزر دیگه بعدش هم از پوست رد میشه ولی فقط به اندازه ای که به فولیکول مو برسه نه بیشتر ربطشو به خرابیه پوستو هم نفهمیدم 

من اگرحوصله داشته باشم بیشتربند میاندازم..سنتی...

😐😐😐 چطوری اون پایینو بند میندازی اخه عزیزم خود آزاری که نداریم وقتی لیزر اختراع شده چرا این کارهارو بکنیم بدون درد برای همیشه خلاص میشیم  

از خود دکتر نترسیدید ی وقت ناقل باشه؟😄

دکتر انجام نمیده اپراتور انجام میده.خیلیا مجوز مطب دکترو میگیرن و ی جای دیگه لیزر میارن که اصلا داخل مطبم نیست فقط شکل مطبه.اونجاها باید برین.بعضی جاها هم مطب دکتره و دکتر مریض میبینه،اپراتور هم تو یک اتاق دیگه لیزر میکنه اونجاها فعلا نرید

یعنی یک جلسه رفت کامل؟؟؟چقدر شد هزینه ات؟؟

من مگه گفتم یک جلسه 😐😐 من دو سال پیش رفتم ۶ جلسه الان برای شارژ رفتم

چقدرعصبی😥😥😥😥😥

خونه موندیم رسما دیگه داریم میپوسیم من دیگه رد دادم 😂😂