2777
2789
عنوان

هیچوقت بچه دار نخواهم شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همین الان سوالش مطرح میکنی پس برات مهمه و نمیتونی نداشته باشی.من بچه اولم ک از ازدواج سابقم داشتم اصلا بچه نمیخاسم حتی فکرش یا حرفشم نمیزدم کسی هم تشویقم ب بچه نمیکرد اصلا ب ذهنم خطور نمیکرد بچه اولم ب اصرار خونوادش باردارشدم.ولی دخترم خیلی دوس دارم چون انتخاب خودم بود امادگیش داشتم اقدامم کردیم واسه بعدی نشد ولی فعلا بیخیال شدم.

عزیزم وقتی بری خونه خودت و ب روزمرگی برسین حتما عاشق تحول بزرگی ب نام فرزند خواهی شد 

اینم فکر اشتباهیه ک بخاطر سختیاش بگی بچه نمیخوام 

قطعااااا شیرینیای بچه خیلی بیشتر ا سختیاشه و اون چیزی شما رو نسبت ب بقیه متمایز میکنه، نگه داشتن موجود ارزشمندی ب نام بچه س😍😊

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓
این حرفا اولش راحته.مام میگفتیم اماخیلی وقته منتظره بچه ایم اماخبری نشده😐

وقتی اومدیم خونه خودمون شوهرم گف تا 5 سال بچه نمیخوام

سر شیش ماه گف بیا بچه دار شیم😂

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓
سلام ب روی ماهت عزیز دلم  سال نو شمام مبارک گلم😙😙 دست بوسن عزیزم هنوز بیدارن مشغول شیطونی😣

قربونت. بزرگواری. فکر کردم خوابیدن شما اومدی. پس بیدارن. آخی خدا بهت سلامتی بده

این حرفا اولش راحته.مام میگفتیم اماخیلی وقته منتظره بچه ایم اماخبری نشده😐

عزیزم.الهی که عید۱۴۰۰بچه ت یاتودلت یاتوبغلت باشه.اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝