2777
2789
عنوان

هیچوقت بچه دار نخواهم شد😐

1174 بازدید | 38 پست

نظرتون در این باره چیه

من چند وقته بهش فکر میکنم ازبس غصع خوردن مامانمو واسه خودمون ندیدم قصد دارم هرگز بچه دار نشم نامزدم هم میگه فعلا ها اصلا

نظرتون چیه و کی مثل منه

اینکه برای خودت زندگی کنی و هرگز بچه ای نداشته باشی با شوهرت

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر خیلی خوبیه

همه زندگی های دو نفره لزوما نباید به بچه ختم بشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اوایلش اسونه بدون بچه زندگی کردن

اماچن سال بعد خلع بچه رو تو زندگی حس میکنید و میگید اع چرا زودتر بچه دار نشدم ک الان مثلا ۵ ساله بود

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

عزیزم اشتباهه.درسته مادرت نگران بچه هاشه و غصه داره.امااگه هیچ بچه ای نداشت تاآخرعمرش بایدغصه میخورد.بچه زندگی رومستحکم میکنه.ولی عجله خوب نیس.خوبه آدم هروقت روزاش تکراری و خلا بچه روحس کردمیتونه فکرش باشه.انقدربچه دارشدن باعث افزایش عشق زنوشوهروپایبندی مردمیشه که نگو

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝