2777
2789

من معذرت می‌خوام که تاپیک زدم تا یه عده ای چند تا کلمه یاد بگیرن و نظر بقیه رو بدوننو تو زندگی مشترکشون کمتر به مشکل بر بخورن،معذرت می‌خوام که احساس کردم باید به همدیگه کمک کنیم تا شاااید ،اینهمه اختلاف و درگیری و کشمکش و خیانت و طلاق تو زندگی های مشترک نباشه

،تا می تونید فحش بدید،بد دهن و بد اخلاق باشید،شوهرتون یکی گفت شما صدتا بگین،نق بزنین،هفت پشت شوهرتون رو بیارین جلو چشش و بیاین اینجا هم تعریف کنید و بقیه دست بزنن و جیغ و هورا بکشن و شمام کاپ افتخار رو کسب کنین

چرا اونموقع که تاپیک زدم در مورد اخلاق و رفتار آقایون نظرخواهی کردم،کسی گزارش نزد؟کسی ناراحت نشد؟یه عده قشنگ توهین کردن و هیچی نگفتم؟؟؟

با این سطح از احساسی شدن غیر منطقی به کجا میخواین برسین واقعا؟؟؟؟

امیدوارررم که با این رفتارا،بتونین روی خوشی رو تو زندگی مشترکتون ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گزارش زنای محتررررم هم بدو بدو بیان گزارش بزنن مدال افتخار بگیرن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

در روزگار جهل،شعور خود جرم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی بابا!!!!!!!

😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببخشید میشه بگی چی شده

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
وای عضویت سال۹۹یی عیدت مباررک 😒

ببخشید امثال شما با این طرز تفکراشون،باعث شدن چند بار کاربری تعلیق سه و الا تاریخ عضویتم قبل شما هست

حالا شما از اون همه مطلب فقط تاریخ عضویت رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید امثال شما با این طرز تفکراشون،باعث شدن چند بار کاربری تعلیق سه و الا تاریخ عضویتم قبل شما هست ...

آرااااااام

حالا کاربریا قبلیت چی بوده؟

منم ۳بارترکیدم داداچ دعوا نداریم ک ترکیدن شتریه در کاربری همههه خوابیده

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

اینجا از تاپیک های مفید و به درد بخور استقبال نمیشه

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل
اینجا از تاپیک های مفید و به درد بخور استقبال نمیشه

کاملااا موافقم،دور از شما و یه عده ای، هنوز به اون مرحله از سطح فکر و رشد  نرسیدیم که چجوری زندگی کنیم که واقعا آرامش و خوشی رو تجربه کنیم،زندگی کردنمون هم مثل بقیه چیزای مملکتمون دیمی هست

کاملااا موافقم،دور از شما و یه عده ای، هنوز به اون مرحله از سطح فکر و رشد  نرسیدیم که چجوری زند ...

و هیچ وقت نخواهیم رسید....

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل