2777
2789
عنوان

چرا تاپیک قدیسه گناهکارو ترکوندین؟؟؟؟🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 78 پست
ترکید مگه؟؟ خداروشکر من اینو تاآخر خونده بودم البته گفته بود بقیشو بعدا میذاره

بگووو از اونجایی من نخوندم دگه که با امیر حسینم دوست شده بود و رفت خونه شون

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
قفل کرده بود که

خب قفل کنه ربطی نداره گزارش زدن ترکیده

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش این داستانها اصلا خوب نیست

خیلی راحت گناه کردن تازه هی تعریف هم میکنن

من‌گزارش نزدم ولی خوندن چنین داستانهایی عبرت اموز نیست چون قبح برخی مسایل را از بین نیبره 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
ترکید مگه؟؟ خداروشکر من اینو تاآخر خونده بودم البته گفته بود بقیشو بعدا میذاره

چی شده بود ؟

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
خداییش این داستانها اصلا خوب نیست خیلی راحت گناه کردن تازه هی تعریف هم میکنن من‌گزارش نزدم و ...

موافقم منم 

میگن از گناه بدتر اقرار ب گناهه

اما باور کنید من هم گزارش نزدم

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

@نی_نی_یار_شب  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه تیمن که گزارش میزنن😏😏😏

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بگووو از اونجایی من نخوندم دگه که با امیر حسینم دوست شده بود و رفت خونه شون

هیچی بعد هادی ک باهاش دوست میشه و بخاطر پول بهش عکسای لختیشو میده با امیر حسینم دوس میشه و وارد رابطه جنسی هم میشه ک ی روز همون دوستش قضیه فقیریشو ب امیر حسین میگه و اونم صداش میکنه دختره رو خونشون اول کارشو میکنه بعد هم مثل آشغال بهش توهین میکنه بخاطر اختلاف طبقاتیشون و دختره میاد خونه

چی شده بود ؟

گفتم گفتم