2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نداره؟؟ کم شدن حس بویایی و کم اشتهایی هم جدیدا کشف شده که جز علائمشه 

چشایی هم هست چون کامل از بیین میره

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
نباید زنگ بزنید اورژانس،باید زنگ بزنید 4030 سوال بپرسید،البته به نظرم میتونه از همون ضد عفونی کننده ...

خودشم همینه میگه نمیزاره زنگ بزنم قلبم اومده تو دهنم میگه نباید به کسی زنگ بزنی

نترس کرونا اوایل هنوز سرفه نداره ا ل با تب میاد مثل سرماخوردگی اون همون حساسبت له مواد ضد عفونی کننده اس اولین کاری که میکنی اب جوش بذار بده بخوره تا اروم شه بعدم اصلاا سمت بیمارستان نرو چون قطعا خدای نکرده میگیرین 

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

ببین واسه یه سرفه نگو ببرنش دختر 

نداشته باشه هم میگیره نصف اینایی که گررفتن نداشتن پاشدن رفتن بیمارستان واسه یه سرفه بستری شدن گرفتن من به شخصه نداشتم ولی چندتا علائم داشتم میخواستن بستریم کنن رضایت دادم اومدم خونه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕