2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

548 بازدید | 30 پست

لطفا اگه کسی تجربه داره بگه دلیل ایست قلبی جنین و توقف رشد توی هفته هشتم چی میتونه باشه؟ 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام ب درد من دچار شدی ک ایست قلب در هفته ۸ و پنج روز دلیلشم گفتن معلوم نی شاید بخاطر اینکه جفت س ...

متاسفانه بله. عزیزم چطور باید بفهمیم دلیلش دقیقا چی بود؟ شما ازمایش ندادی؟ الان بچه داری؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
  متاسفانه بله. عزیزم چطور باید بفهمیم دلیلش دقیقا چی بود؟ شما ازمایش ندادی؟ الان بچه دار ...

نه تو بیمارستان ازمایش گرفتن بعدشم دکتر دید گفت مشکلی نداری نفهمیدیم چی شد اصلا

یک سال و نیمه اقدادم بعد اون

ولی فعلا خبری نیست

من ۵ بار سقط داشتم علت سقطتم هنوز معلوم نیست

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
سلام من تجربشو ندارم ولی میشه بگی بعدش چیکار کردی؟؟؟ سقط شد دیگه ؟؟؟ کورتاژ کردی؟

من اصلا خونریزی پیدا نکردم که بفهمم رشدش متوقف شده. برای ان تی رفتم خورد تو ذوقم. کورتاژ شدم

نه تو بیمارستان ازمایش گرفتن بعدشم دکتر دید گفت مشکلی نداری نفهمیدیم چی شد اصلا یک سال و نیمه اقداد ...

متاسفم عزیزم. منم ازمایش پاتولوژی گرفتن ولی هنوز جوابشو نگرفتم. چرا عزیزم باردار نمیشی؟ کاش ازمایشهای مربوطه را بدین. بارداری قبلیت مشکل نداشتی منظورم اینه زود باردار شدی؟

من اصلا خونریزی پیدا نکردم که بفهمم رشدش متوقف شده. برای ان تی رفتم خورد تو ذوقم. کورتاژ شدم

واقعا متاسفم برات عزیزم ایشالله خدا به وقتش یه نینی سالم بهت بده

واسه منم دعا کن ماه دومم میترسم بلایی سرش بیاد با اینکه ناخواسته بود ولی تازه باهاش کنار اومدم

متاسفم عزیزم. منم ازمایش پاتولوژی گرفتن ولی هنوز جوابشو نگرفتم. چرا عزیزم باردار نمیشی؟ کاش ازمایشها ...

بارداری قبلی سه چهار ماه اقدام کردم باردار شدم

والا خودم مشکلی ندارم نه کیست نه تنبلی نمیدونم والا

حوصله دوا و دارو و خرج و مخارج ندارم

توکل ب خدا کردم

من ۵ بار سقط داشتم علت سقطتم هنوز معلوم نیست

متاسفم عزیزم دلیل سقطهای شماهم ایست قلبی جنین بوده؟ ازمایشهای سقط مکرر را انجام دادین؟

واقعا متاسفم برات عزیزم ایشالله خدا به وقتش یه نینی سالم بهت بده واسه منم دعا کن ماه دومم میترسم ب ...

ممنون فدات. منم دقیقا ناخواسته بود ولی میخواستمش چون بارداری اولم بود. انشااله که نی نیتون صحیح‌وسالم دنیا بیاد. محتاجم بدعا....