2777
2789
عنوان

اخ چیکار کنممممم😴😴😴

293 بازدید | 6 پست

بینهایت دلتنگ همسرمم خیلی ازم دوره منم خیلی تنهام خونه پدرمم اخ بچم ندارم ک خودمو سرگرمش کنم نمیدونم خدا چرا قسمت نمیکنه بچه ها شما بگید چیکار کنم فک کنم دارم افسردگی میگیرم  😥😴😴

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
خودتو مشغول کن با آشپزی رمان خوندن موسیقی گوش دادن

بابا همه کار میکنم اما نمیدونم چرا سرگرم نمیشم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز یه دیزاین میرم یه روز شمع درست میکنم بره خودم با وسایل دور ریختنی یه روز گلدونای سادم با لاک طرح میدم یه روز چیزای ساده درس میکنم مربا و شولات صبحانه و اینا سرم گرم میکنممم 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من هر روز یه دیزاین میرم یه روز شمع درست میکنم بره خودم با وسایل دور ریختنی یه روز گلدونای سادم با ل ...

اخ تو خونم تنهام واسه همون رفتم خونه بابام

روزای قرنطینه داره برا همه اینجوری میگذره فکر نکن فقط تویی

اره ولا همینطوره