شهرزاد۸۹۸۹ مدیر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 عنوان کسی هست باهام دوست شه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 78 پست من یک دختر ۲۱ساله هستم متاهلم....یه دختر ۳ ساله دارم....خواهر برادری ندارم هیچ دوستی هم ندارم....دنبال یه دختر خوب میگردم که باهم دوست شیم سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی 1399/01/04 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 دوستم من اینستا ندارم متاسفانه😞😞 اااا چه بد😞 سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
یخ_آقامون عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 830 الان كجا زندگي ميكني با كي؟راه درامد داري عزيزم؟؟ فعلا خونه بابام .تا بیبینم پدرشوهرم چکارمیکنه.داداشم سفره خونه داره بذاره کافی شاپشم راه بندازه من برم اونجا کافه بچرخونم این مریضی لعنتی همچی خراب کرد
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 من فالوت کردم عزیزم کدومی؟😅 سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 ر. ف .ی .ق. باز بودنش باعث شد متوجه نشدمخدا رحمتشون کنه ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
bahar1234556778888 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 4648 فعلا خونه بابام .تا بیبینم پدرشوهرم چکارمیکنه.داداشم سفره خونه داره بذاره کافی شاپشم راه بندازه من ب ... عزيزم ناراحت نباش درست ميشه بخاطر بچه هات بگو هواتو داشته باشن مراقبشون باش حَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
پرنسس۸۳۴ عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 4428 عهههه منم زاهدانم چند سالته عزیزم؟ چ خوب 😍😍۲۴ سالمه خودت چند سالته
tifanee عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 4171 من میخام دوستت بشم،ولی ازت بزرگترم،۲۹ سالمه🙃 صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 من میخام دوستت بشم،ولی ازت بزرگترم،۲۹ سالمه🙃 ای جانم...عب نداره اینستا داری؟ سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
یخ_آقامون عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 830 آره اومدی پیام بده بفهمم باشه درخواست دادم رفیق باز بودنش رفیقاش بدبختمون کردن
فرناز_(asal_سابق) عضویت: 1386/08/23 تعداد پست: 819 خدا صبر بده شوهر خواهر منم تازگیا فوت شده طفلک خواهرم 29سالشه 4سالم تو عقد بودن تصادف کرد فوت شد دلم واسه خواهرم میسوزه افسرده شده خدایا کمکم کن