2777
2789

حتما تو نی نی سایتی بخون☺👇👇

اگه میخوای کاربریت ترکیده نشه😢

۱.از واژگان ، گ.وز ، و.قیح ،و... دیگر کلمات زشت به هیچ وجه استفاده نکن.

۲.در علت گزارش هرگز فحش یا حرف بد ننویس😑

۳.با کسی دعوا نکن👊

۴.برای حذف تاپیکت نگو گزارش برات بزنن🙅

۵.حرف سیاسی و مسخره کردن اقوام و گیر دادن به مذهب اکیدا ممنوع😙

۶.مسئله های خیانت و خاطرات شکست عشقی و داستان زندگی رو خیلی باز نکنید و حد و حدود رو رعایت کنید😬                                             

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

نکته* اگه میخوای زودتر بترکی نی نی یار ۳ رو تگ کن

نکات برای پربازدید شدن😍😛

۱. استفاده از واژه (+عکس)،خواهر و مادرشوهر،خیانت

۲.شروع یک بازی مثل جرعت حقیقت،معما،مشاعره و ....

۳.گیر دادن به فیلم و سریال،بازیگران و انواع سلبریتی ها

۴.انجام یک کار غیر قانونی و غیر اخلاقی و رو اعصاب😡

۵.بیان قصه های تخیلی ، ترسناک،رمان عاشقانه و ..

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکات خیلی مهم در استفاده از نی نی سایت😘

۱.هر حرفی رو باور نکن

۲. در مسائل مهم مثل ازدواج و شروع و یا قطع یک رابطه هررررررگززززز از نی نی سایتی ها کمککککک نخخخخخووووواااااههه

۳.با افردای که کاربریشان قبلا ترکیده دهن به دهن نشین چون قطعا اعصاب ندارن😀

۴.تحت تاثیر هر داستانی قرار نگیرید

۵.وسط تاپیک یکی دیگه بحث رو عوض نکنید و لینک تاپیک خودتون رو نفرستید😤

۶.تا هر دعوا زن و شوهری میبینید فوری نگین طلاااااق

۷.اگه زود ازدواج کردین بهتره نگین چون هیچکس دوست نداره به پدر مادرش فحش بدن 😖

منم بگم آخه  ۳  بار ترکیدم ..

کسی رو سعی نکنید هدایت کنید ، هر کیو دیدین گمراهه ولش کنید کلا

درد دل میکنید تا حد امکان سانسورش کنید

خاطره تعریف میکنید  تا حد امکان سانسور کنید 

کلا شطرنجی بیاید و برید😑😑😑😑

۸.اگه کاربر مردی تو تاپیک های زنانه نظر نده

۹.کسی یه تومار کامنت میزاره لااقل لایکش کنید 

۱۰.موفق باشید

فقط یه سوال چون باتجربه ای😁واسه اینا که بی ادبن چه گزارشی باید بزنیم؟

آره ولی تو علت گزارش چیز بد ننویس