2777
2789
سلام من پیش دکتر مصباحی عمل کردم... اول اینکه ظاهر بینیم ایراد قبلی کمی رفع شده نه کامل و علاوه بر ...

عکس هایی که الان تو پیج شون گذاشتن که خیلی شیک و پیک 😶 بعد از کلی گشتن واسه دکتر خوب تو شیراز از کارای این دکتره خوشم اومده . نظر شما رو که خوندم مردد شدم 😐

منم پیش مصباحی عمل کردم،بینیم از بغل خوبه ولی از روبرو نوکش انگار پایینه،چهار ماهه عمل کردم  ح ...

سلام ببخشید روشی که بینی شما رو عمل کردن همین روش اندونازال هست که توی پیجش نوشته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من پیش دکتر مصباحی عمل کردم... اول اینکه ظاهر بینیم ایراد قبلی کمی رفع شده نه کامل و علاوه بر ...

ببخشید شما چه سالی عمل کردید؟ روش عمل بینیتون همین روش اندونازال هست که توی پیج اینساش راجبش توضیح داده؟ 

عزیزم میشه از آخرین نتیجه عملت خبر بدی من از تهران میخوام بیام پیش دکتر

عزیزم میشه از آخرین نتیجه عملت خبر بدی من از تهران میخوام بیام پیش دکتر

من میخوام از شیراز بیام تهران برای عمل تو برعکسی😐😐

دکتر خازنی تو تهران خیلی خوبه که

خود خارجیا وقتی چیزیو نمیفهمن میگن "هن" بعد تو ميگي what؟؟

من عمل کردم پیشش ببین صادقانه بینی هایی که خیلی مشکل ظاهری حادی ندارنو خیلی خوشگل عمل میکنه و زیبایی رو چند برابر میکنه و خیلیم طبیعی عمل میکنه هیچکس نمیفهمه ولی اگه بینیت پره هاش خیلی بزرگه یا اصلا فرم خیلی بزرگی داره واقعا خوب عمل نمیکنه چون میخواد بینی رو دستکاری نکنه و عمل بسته هست نمیتونه روی کوچیک کردن مانوور بده ولی من و مامانم که بینی هامون کوچیک بود فقط انحراف شدید و پل زیاد داشتیم خیلی خوب شد 

از نظر تنفسی و دوره ی بعد عمل هم واقعا راحت بودم