2777
2789

سلام خانم گلا کارش خوبه؟چون من بینیم یکم قوز داره و بلنده و پره ی وسطی بینیم پایینه حالت عقابیه میخوام طبیعی در بیاد ولی خب هم یکم کوچیک بشه و قوزو عقابیش هم بر طرف بشه

توادنستا کاراشو دیدم خیلی هاش قبلو بعدش اندازه همه وکوچیک نکرده

اما باز از بعضی کارای بقیه دکترا تم خوشم نمیاد نمیدونم چدکار کنم میشه راهنماییم کنین؟خدا خیرتون بده

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دستغیب خیلی کاراش خوبه  

خیلی قبولش داشتم اما تو پیجش جدیدا عکساش خیلی سربالا و زشت شدن 

شما از نزدیک دیدین کارشو؟طبیعی در میاره بینی استخونی رو؟

دختر خالم بینیش عقابی بود پیش دکتر خسروی عمل کرده خیلی خوشگل شده و خیلی راضیه

یکی از دوستام پیش خسروی عمل کرد خیلی پهن شده

واقعا چقد تصمیم سختیه از ازدواج هزار برابر عمل بینی سخت تره

خیلی قبولش داشتم اما تو پیجش جدیدا عکساش خیلی سربالا و زشت شدن  شما از نزدیک دیدین کارشو؟طبیعی ...

راستش خودم پیش خسروی عمل کردم بینیمم استخونی بود و واقعا راضیم اما خب چون خیلی تاکید داری به طبیعی بودنش اون ی خورده بینی رو ریز میکنه 

الان صبرکن ببین تو این کرونا بازار زنده میمونیم زنده موندیم🤲🤲🤲🤲بعد برو خودتو بکوب از نو بساز

😂😂😂اخه دوتا تصمیم جدی دارم شوهرم اصرار داره بچه دوم بیاریم بعد کرونا منم میگم اول عمل بعد بچه

راستش خودم پیش خسروی عمل کردم بینیمم استخونی بود و واقعا راضیم اما خب چون خیلی تاکید داری به طبیعی ب ...

عزیزم اگه امکانش هست میتونی عکس بینیتو بذاری؟

سلام

من پیش دکتر مصباحی عمل کردم... اول اینکه ظاهر بینیم ایراد قبلی کمی رفع شده نه کامل و علاوه بر اون یه ایراد دیگه پیدا کرده که بینیم حالت دوتیکه شده یعنی قسمتی که غضروف و استخون به هم میرسند کاملا خط افتاده مثل اینکه دوتیکه باشه بینیم. تنفسم مشکل پیدا کرده یعنی نفس میکشم بینیم سوت میکشه.این خیلی بده که بینی آدم موقع تنفس سوت بکشه مخصوصا اگر از یه موقعیت اجتماعی خاصی هم برخوردارید اصلا همچین ریسکی نکنید. با اینکه فوق تخصص گوش و حلق و بینی هستن من به این امید رفتم که خب حداقل تنفسم مشکل پیدا نمی کنه. ظاهرم هم اصلا تغییر نکرد در حدی که بعضی دوستام مدل موهامو عوض می کردم می گفتن چیکار کردی تغییر کردی ولی عمل بینیم رو اصلا متوجه نشدن. حتی بهم خندیدن که انقدر خرج کردی هیچ تغییری نکردی. خلاصه اینکه اگر قصد عمل بینی دارید مثل من عجله نکنید و حسابی پرس و جو کنید. من تو مطب هرکسو دیدم بعد از عمل ناراضی بودن خیلیا هم من عکس قبل از عملشون رو دیدم واقعا اصلا بینشون حتی یک ذره هم تغییر نکرده بود. فقط ایشون  خودشون  از خودشون راضی هستن. 

سلام من پیش دکتر مصباحی عمل کردم... اول اینکه ظاهر بینیم ایراد قبلی کمی رفع شده نه کامل و علاوه بر ...

سلام خوبی عزیزم

مشکل بینیت برطرف شد؟یعنی الان که یک و نیم سال از عملت میگذره راضی هستی؟

سلام من پیش دکتر مصباحی عمل کردم... اول اینکه ظاهر بینیم ایراد قبلی کمی رفع شده نه کامل و علاوه بر ...

منم پیش مصباحی عمل کردم،بینیم از بغل خوبه ولی از روبرو نوکش انگار پایینه،چهار ماهه عمل کردم 

حالا برام نوبت کورتن زده

بنظرت بینیم خوب میشه؟

توروخدا جواب بده