2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 144 پست
صد و ده تا یعنی 630 میلیون تومن یکم غیر منطقی نیست؟

نه غير منطقي نيس

بستگي دارن منطق شما چيو قبول داشته باشه

با ٦٣٠ تومن تو اين دوره هيچ غلطي نميشه كرد

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂از حرفات خندم گرفت... قضاوت کار درستی نیست ولی بدم میاد از شماهایی که بی عرضه وایمیس ...

اره من بی عرضم چشمم به جیب شوهرم نیست. خودم کارمندم دستم توی جیب شوهرمه. هر چی بخوام خودم برای خودم فراهم میکنم مثل بدبختا چشم ندوختم یه چیز گیرم بیاد. 

من نمیتونم حرف بزنی جواب ندم خودت ریپ نکن. 

من مجردم ولی قبل اینکه ازدواج کنم یا حتی وقتی ازدواج کنم مسلما چشمم به جیب این شوهر نیست که گیرم بیا ...

خدایا شکر که شاغلی 

منم شاغلم شکرخدا نیاز به پول شوهرم ندارم ولی به عنوان یه دوست بهت میگم مهریه هرچی کم باشه اشکال نداره ولی حق طلاق بگیر واسه خودت که اگه خدای نکرده مثل من گیر آدم بدی افتادی بتونی طلاق بگیری نه مثل شوهر من که میگه طلاق نمیدم

بله که مهمه وقتی زنهایی رو میبینی به خاطر اینکه از بچه هاشون دور نشن و طاقت دوری ش رو ندارن تو بدتری ...

اهان خوبه

ولی بنظر من اشتباهه

من که سعی میکنم دل نبندم و به شوهرمم گفتم فک نکن بچه منو نگه میداره پاش بیفته از بچه هم میگذرم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
عزیزم حرفایی که زدم خلاصه ای از حرفای یه وکیل بود 

میدونم عزیزم ولی این چیزاخیلی رویاییه .بخدامن تویه دادگاه چیزایی دیدم وشنیدم که مخم سوت کشیدیعنی میگم روزی هزاربارخداروشکرکه بازاوصاعم خوبه اصلابه نسبت اوناعالیه.

آفرین .یازمانی که مردزن روآزارمیده کلی حاضربه طلاق دادن هم نیست اونوزن میکنه اهرمه فشار.یابراگرفتنه ...

يه خانم جواني ك تك فرزند هم بوده فوت ميشه 

از اين خانم يه دختر بچه سه ساله ب يادگار ميمونه ك تنها دلخوشي پدر و مادر متوفي ميشه 

ولي داماد نامرد اجازه ملاقات نميداده ك پدربزرگ مادربزرگ بتونن يادگار فرزندشونو چند وقت يبار ببينن و بشه تصلي قلب پاره شون

خلاصه اينا ميگن چيكاركنيم چيكار نكنيم ؟؟؟

ميرن مهريه دخترشونو ميزارن اجرا 

بعدم ميگن در صورتي ما مهرو ميبخشيم ك دامادمون اجازه ملاقات بده

الانم با حكم دادگاه هفته اي ٢٤ ساعت اجازه ديدار دارن با نوه شون دارن

يعني مهريه تا اينجاها هم بدرد ميخوره 

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
هست ولی مشکل خانوما اینه که دیقه آخر میذارن حق و حقوقشونو بگیرن که خب صد در صد آقایونم تو این مواقع ...

گاهی مجبورن دیقه ی آخربگیرن .به هرحال خیلی ازحقوقه انسانی روخانماندارن.

اهان خوبه ولی بنظر من اشتباهه من که سعی میکنم دل نبندم و به شوهرمم گفتم فک نکن بچه منو نگه میداره ...

بچه داری؟ 

منم میگفتم به خدا

ولی از وقتی فهمیدم شوهرم معتاده چون بهش اطمینان کنم بچه دسته گلم رو بدم دست یه آدم...