2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدماتی همراه اول 🙄🙄

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
خب فردا بازه؟؟؟

ما ک واسه شهرمون بستس ...اگه تعطیل نکردن شهرتونو حتما بازه دیگه

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
ما ک واسه شهرمون بستس ...اگه تعطیل نکردن شهرتونو حتما بازه دیگه

کجایید مگه

من 20 گیگ نت بهمون میدن سیم کارتمم به نام خودم نیست فقط تا فردا مهلت دارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

کجایید مگه من 20 گیگ نت بهمون میدن سیم کارتمم به نام خودم نیست فقط تا فردا مهلت دارم

ایلام...چطور میدن؟؟؟ 

خب فردا ی سر برو 

به فرهنگیان میدن

خب عزیزم فردا برو ی سر بزن شاید باز بود صب برو