نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دعوا 😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 97 پست خانواده شوهرم گفتن شام بزار میایم اونجا منم گفتم ب شوهرم زنگ بزن بگو ب مریضی بیان گف میدونی دیگه اخلاق مامانمو صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه شام گذاشتن خواهر شوهرم با شوهرش و مادرشوهرم اومدن داشتم سفررو پهن میکردم ک بردارشوهرم اومد کلا خودشو الکل زده بود تو حیاط ما اومد خونه باز منم صدعفونیش کردم بچه خاهرشوهرم رف بغل برادرشوهرم دعوا شد!! حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artis عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 17002 اره بخدا مست بود شوهرمم ب خواهرش گف دفعه آخرش باشه خونه من مست میاد برکت از خونه میره به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه مطمئنم
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 احتمالا میترسه از شوهرش ن بابا چن بار جلو من داد زده سرش اونم خندیده حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
۷۱۶۸ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 2608 حیف غذاها اشکال نداره تاچندروز میخورین راحتین حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اتفاقا خانوما ب این افرادی ک اینجوری میگن بیشتر اطمینان هست تا کسایی ک نقطه و ویرگولشونم میزارنو. خط ... واااا خود درگیری داریا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حیف غذاها اشکال نداره تاچندروز میخورین راحتین خخخخخ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چه بی فرهنگ اگه سر سوزنی شعور داشتن که تو این وضع نمیومدن مهمونی اره واقن حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 وا یعنی اون آقا انقدر بی شعوره که نمیدونه حتی دور هم جمع بشین هم ممکنه باعث بیماری بشه حالا نگرانه ... بیشورن بیشور حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 میگفتی بچه از دست نشستن شما بیشتر مریض میشه تا بغل داییش رفتن ادم نمیتونه بگه مادرشوهرم قورتم میده ب دامادش چیزی بگیم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 شوهرخواهرشوهرت باید زن و بچش تو خونه نگه میداشت حالاکه اومده مهمونی بایدم ایتجور سرش بیاد ملت بیشعور ... منم گفتم گوش ندادن که حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 وا مریضن مگه؟ اگه انقدر حساسن خو بشینن تو خونشون چاقو گذاشتن بیخ گلوشون که برن مهمونی؟ خدایا یه س ... اره بخدا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 بابا اولش رو متوجه نشدیم نوشتم دیگه برو بخون حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12298 واااا خود درگیری داریا منظورش اینه تاپیکت سر کاری نیست ازت دفاع کرد چندتا کار بر ایراد گرفته بودن
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 منظورش اینه تاپیکت سر کاری نیست ازت دفاع کرد چندتا کار بر ایراد گرفته بودن اها شرمنده نفهمیدم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اتفاقا خانوما ب این افرادی ک اینجوری میگن بیشتر اطمینان هست تا کسایی ک نقطه و ویرگولشونم میزارنو. خط ... ببخشید عزیزم اون حرفو گفتم شرمنده یکم بد حالی شدم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔