2777
2789
عنوان

بابامو چجوری بندازم بیرون

468 بازدید | 15 پست

بابام توی شهر جدا زندگی میکنه 

برای عید خیر سرش اومده اینجا 

جدا نشدن بیشتر از اینم نمیتونم توضیح بدم

عاقا از وقتی اومده خونه جهنم شده خسته شدم

شبا بیداره نمیزاره بخوابیم روزا هم میخوابه ما باید بهشوووون برسیم انگار هتله دست به سیاه و سفید نمیزنه تو خونه هم بند نمیشه میره بیرون 

باورتون نمیشه چقد تو این چند هفته که اومده اعصابم خورده و فکر خودکشی زده به سرم 

اولین بارش نیس همیشه همینه

به مامانمم بگم بندازش بیرون طرفداری اونومیکنه!!!!!!!!!!!!!!  

نمیدونم چرا اینجوری شده 

بابام خیلیییییی بهش بدی کرده

ولی خیلی سادس مامانم 

بچه ها دعا کنید بتونم یجوری فرار کنم از این خونه کوفتی

برم دیگه نبینمش

تاپیکای قبلیمو بخونین گریتون میگیره مثل من که الان دارم گریه میکنم 

من اگه نخوام زنده باشم تو این وضعیت چیکار کنم

به مامانم گفتم نزار بیاد اینقد کثیفه میاد ازش کرونا میگیری بدبخت, حالا که اومده خانوم 180 درجه فرق کرده قبلش با هم دشمن بودنا 

کاش کرونا بگیرم بمیرم 

الان میگن پدرته تف

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دوم داره 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
الان میگن پدرته تف

هر جامیرم ماشاالله اولین نفر تو رو میبینم

چه سرعت عملی😉

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
الان میگن پدرته تف

انقد تف مالی نکن همه جارو

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️