2777
2789

به ما چه که همسایه ی هشتاد سالتون یا نامزد دوستتون تومور داشته و فوت شده...

من ک دارم غش میکنم انقد نا امید شدم

هر‌ روز خبر مرگ واقعا فاجعه س خدایا خودت کمک کن

شوهرم هایپر مارکت داره براش دعا کنین 😔❤

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

خیلی تاپیکاشون بده ولی توام به اعصابت مثلث شو

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم کارمند فروشگاه هفت هر روز سرکاره با کلی آدم😨

شوهر منم

یکمم سر به هواس یادش میره گاهی که باید رعایت کنه

واقعا نگرانشم

قبل از کرونا روزی بالای چندملیون نفر تو جهان میمردن و کسی عین خیالش نبود

الان کرونااومده همه حساسیت ب خرج میدن

مرگ حقه

هیچوقت از مرگ کسی ناراحت نشین اینو از کسی شنیدم

چون خدا خودش داده - خودشم گرفته

کاربری قبلم ترکید☹ انقدر ک تعداد پست هامو چشم زدین😐😒نی نی یار دلگیرم ازت واقعا ک😒
پس به ما جه که شوهرت هایپر داره😐

عزیزم هایپر مارکتا و فروشگاها ببندن چی میخوری شما؟

ما هم دوست داریم ببندن خونه بمونن ک مریض نشن ولی کی میخاد مواد غذائی عرضه کنه 

شوهر منم یکمم سر به هواس یادش میره گاهی که باید رعایت کنه واقعا نگرانشم

ن باز همسر من میگه هر روز مدیرمون یادآوری میکنه ماسک بزنین با دستکش

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

با سپاس از دکتر زواره ای، یکی از پزشکان نابغه و ویلنیست توانا، که هم اکنون در زاهدان مشغول مداوای هموطنان می باشد.*درمان کرونا ویروس بدون دارو* ۱- با اولین احساس سوزش در گلو باید مانع تکثیر ویروس شد باید به بدن کمک کنیم تا خیلی زودتر درمان شویم چگونه؟با مقداری آب نمک داغ غرغره کنید و با بلند کردن سر، بسته به تحمل شخص، آب نمک را در گلو نگه دارید تا داغی آن اثر کند حدود یک دقیقه. با انجام این کار تا دو ساعت و بیشتر از سوزش گلو، خلاص می‌شوید و با ادامه همین غرغره داغ سه بار در روز فاتحه ویروس در روز اول خوانده شده است.۲-اگر سوزش ادامه پیدا کرد علاوه بر غرغره یک حبه سیر را در دهان گذاشته و بدون خوردن آن هر از گاهی آنرا گاز بگیرید تا آلیسین موجود در آن آزاد شود و بخارش را به مجاری تنفسی و ریه ها برسانید؛  که به دلیل خواص ضد باکتریایی‌اش می‌تواند انواع میکروبهای  گلو درد را از بین ببرد نفس را ۱۰ ثانیه نگه دارید تا مسیر عفونت را پاکسازی کند.با اطمینان ۸۰ درصد درمان می‌شوید.۳- اگر عفونت ادامه یافت و سرفه شروع شد این بار باید بخور آب داغ صورت گیرد بطوری که حتما بخار داغ آب به مجاری تنفسی و ریه برسدبا اطمینان ۹۰ درصد سه بار بخور آب داغ در روز اول و دوم، ویروس را ریشه کن خواهد کرد.۴-اگر بیماری شدید بود و کسی مراحل قبل را انجام نداده باشد و بیمار شود علاوه بر انجام مراحل سه گانه بالا، مرحله زیر را هم انجام دهد.یک قاشق آب لیمو ترش تازه را با یک قاشق عسل مخلوط و بخورید که قویترین و مهمترین آنتی بیوتیک برای درمان انواع ویروسهاست. چای کم رنگ داغ و سوپهای داغ محلی برای سرعت دادن به روند بهبود موثر هستند. مرطوب کردن هوای اتاق با گذاشتن کتری آب روی بخاری و اجاق عامل مهمی در کاهش بیماربهای تنفسی است بخار سونای استخر بویژه نوع مرطوبش غوغا می‌کند.تزریق انواع سرکوب کننده های ایمنی بدن مثل کورتیزول، هیدروکورتیزون، دگزامتازون، بتا متازون و سایر کورتونها ممنوع می‌باشد و خطر مرگ را به دنبال دارد.با اطمینان ۹۹ درصد با انجام ۴ مرحله بالا همه نوع ویروس تنفسی مثل کرونا نابود شده و در روز اول برآن غلبه خواهید کرد.منبع مطالب : آقای دکتر مرادزادگان  اینجانب این مطلب رو اضافه کنم که دکتر عزیز اشاره فرمودند اگر احساس گلو درد کردین بنده توصیه میکنم هر ۶ ساعت و قبل از خواب شب و بعد از بیداری صبح این کار انجام شود چون ما تا ۱۴ روز بعد از ورود ویروس مطلع میشیم و در روزهای اول نشانه‌ای ندارد و اول به مخاط دهان بعد گلو و سپس ریه حمله می‌کند پس اگر الوده شده باشیم و ندانیم با این کار ویروس را در نطفه خفه خواهیم نمود: ۱. آب نمک گرم ۳۰ ثانیه ۲. بعد یک حبه سیر را فقط گاز زده و بو آنرا ده ثانیه تا ۱۵ ثانیه در ریه نگه دارید این کار روزانه و تا اعلام رسمی حذف بیماری ادامه یابد.هر کدام از ما با انتشار این پیام میتوانیم هزاران نفر را از ابتلا نجات خواهیم داد و چه بسا خیلی سریع بیماری ریشه کن شود هموطنان و ادامه حیات هر فرد وظیفه اخلاقی و معنوی ماست خواهشا منتشر بفرمایید تا مورد استفاده همه قرار گیرد.مهم   مهم   ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند. در این زمان به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر آب زیاد نوشیده شود و بخور انجام داد و همچنین قرقره با کمی نمک و سرکه میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد.

عزیزم هایپر مارکتا و فروشگاها ببندن چی میخوری شما؟ ما هم دوست داریم ببندن خونه بمونن ک مریض نشن ولی ...

هرکسی مشکل خودشو داره اونیم ابنجا تاپیک میزنه اینقدر ناراحته که میخواو اروم شه الا مشکل همه مردا و خونواده ها همی در خطر بودن شغلشونه وقتی جو مملکت رو استزسه نمیشه گف به ما ربط نداره کی چی میگه😐

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
قبل از کرونا روزی بالای چندملیون نفر تو جهان میمردن و کسی عین خیالش نبود الان کرونااومده همه حساسیت ...

اگه قبلا هم هر روز آمار فوتیا رو میدادن همین قدر بد بود

بخدا یکی از اطرافیان دور حتی فوت میشه حالم تا دو سه روز بد میشه

هرکسی مشکل خودشو داره اونیم ابنجا تاپیک میزنه اینقدر ناراحته که میخواو اروم شه الا مشکل همه مردا و خ ...

موافق نیستم با حرفتون..