2777
2789
عنوان

مسئله مرگ وزندگی میشه کمک

122 بازدید | 9 پست

سلام خواهرم با شوهر یه ماشین خریدن همسرش این ماشین همش میده دست یکی از دوستاش  خواهرم اگه ماشین لازم داشته باشه براش میارن وقتی کارش تموم میشه باز دوستش ماشین میگیره ابجیم بدش میاد میخواد یه کاری کنه دوست شوهرش ماشین نگیره میشه راهنمایی کنین

دوست شوهر خوار اسی.... نیا ماشینو نگیر..... وگرنه جیز میشی

تو میشی مرگ... خواهر اسی میشه زندگی😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرش بگه بهش نده..سندشم بزنه ب اسم خودش...اینقدر بدم میاد شوهر خواهرت کارای شوهر منو میکنه..شوهرمنم همش ماشین میده باباش و داداشش و فامیلش بعد خودمون با تاکسی میریم بیرون بزورم باید ازشون بگیری

خب ندن بگن لازم داریم میخایم بریم جایی

چند بار ک بهانه بیاره حله

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بنظرمغزشوهرخواهرتو خر گازگرفته  

بترسونتش بگه یه جاشنیدم فلان قدر مواد باماشین یکی جابه جاکردن راپورتشودادن پلیس،پلیس صاحب ماشینوگرفته انداخته هلفدونی

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
نظر خیلی خوبه ممنون میشه باز اگه چیزی به ذهنت رسید بگی

فداتم عزیزم😄یابگه خدای نکرده اگه این طرف باماشین بزنه به کسی زبونم لال چیزیش بشه واقعااول یقه دامادشمارومیگیرن،باماشین هزارجورخلاف انجام میدن..واقعامراقب باشن،الان تواین دوره به هیچکس اعتمادی نیس

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈