2777
2789
عنوان

احساس اضافی بودن دارم...

2392 بازدید | 31 پست

اینارو که اینجا مینویسم فقط واسه آرامش خودمه شاید سبک شم...

من همیشه اضافی بودم...تو خونواده...تو جمع هم سنام...حتی تو کره زمین...همیشه اطرافیان ازم فراری بودن...هر وقت میدیدم اونا خوشحالن شادن منم به خودم جرئت میدادم برم تو جمعشون و یه ذره خوش بگذرونم...ولی اونا تا منو میدیدن ترش میکردن...اخم میکردن...بدو بیراه میگفتن منم برمی گشتم سر جام و تو لاک خودم فرو میرفتم...اونا هم دوباره به خوشیشون ادامه میدادن...الان دلم خیلی گرفته ازینکه همه انگار دارن تحملم میکنن...ازینکه کسی رو ندارم تا هر وقت دلم گرفت برم پیششو حرق دلمو بزنم...پیشش گریه کنم..  اینکه نسبت به هم سنام عقب افتادم...اینکه نمیدونم از زندگی چی میخوام اذیتم میکنه...آینده ای که معلوم نیست چی میشه...

أحب نفسي في أي إصدار

وا خب چرا ازت فراری هستن مگه چیکار میکنی؟؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم نمیدونم چرا ازم فرارین...

وا مگه میشه همینجوری الکی ازت فراری باشن بالاخره یه علتی داره خب بررسی کن ببین دلیلش چیه 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
من خودمم نمیدونم چرا ازم فرارین...

ببخشیدا من یه دختر خاله دارم خیلی چاخانه همش داره از خودش و شوهرش و بچش تعریف بیخودی میکنه همه نمیخوانش از بس پر حرفه و چرت میگه ...عروس خالم از بس تو جمع از همه سوال میپرسه میخواد از زندگی همه خبر داشته باشه کسی نمیخوادش

وقتی رقتی دانشگاه  دوستای جدیدی پیدا می کنی اصلا فضاس زندگیت عوض می شه کسی که پشت سرت حرف می زنه اصلا ارزش داره بخوای باهاش هم نشین بشی بهتر که نشی یه چهارتا دوست جدید پیدا کن و سرپای خودت وایسا  تو خدارو داری عزیز دلم