2777
2789
عنوان

حال روحیم خیلی بده پیشنهاد بدید

883 بازدید | 47 پست

سلام، 

حال روحیم بخاطر ی مشکل خصوصی تو زندگیم خیلی بده.... 

خیلی خیلییییی... 

تو خونه تنهام و بخاطر قرنطینه اصلا قصد ندارم از خونه برم بیرون. اهل اینستا و تلگرام و اینام نیستم... 

چیکار کنم سرم گرم باشه دعا میخونم ک اروم بشم ولی هنوز نشدم...  ی پیشنهاد بدید ک نرم سراغ کار اشتباه و رفتار اشتباه برای سرگرمی.... 

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ بزا برقص قلیون چاق کن

قلیون تو کرونا نکشیا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چرا؟؟

ی مشکل عاطفی پیدا کردم و الان هم مجرد شدم... ب هیچ وجه نمیخوام راجع بهش حرف بزنم چون بدتر میشم..  فقط چجوری روزامو بگذرونم  تا اروم بشم

آهنگ بزا برقص قلیون چاق کن

تنهایی؟؟ 

ی بسته طعم رو از دیروز ظهر تا الان تموم کردم...  فشارمم همش میافتاد یکسره دوغ شور یا چای نبات میخوردم بخاطر فشار