2777
2789

سلام من میخام تخت دوطبقه بخرم که جا کمتراشغال بشه کسی هست استفاده کرده باشه راهنماییم کنه 

چون دخترم فوق العاده بدخوابه 

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت ما دو طبقه بود قبلا طرح چوب و مارکه چیلِک با دراور و میز تحریر و کتابخونه بود ست بودن خیلی خ ...

دوطبقه خالی نه اونا که پایینش کمد و دراور داره بالاش هم تخت نوجوان 

کلا دوطبقه تخت فقط

اینکه بدخوابه از اون بالا پرت نمیشه پایین؟

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
اره ما فامیلامون دارن مشکلی ندارن. بچه هاتون چند سالن؟ و جنسیتشون

دوتا دختر 

سه ساله و نیم و هشت ماهه

اگه میخوای جای کم تر بگیر از این کشویی ها بگیر خیلی بهترهه

چجوریع 

دوطبقه خالی نه اونا که پایینش کمد و دراور داره بالاش هم تخت نوجوان  کلا دوطبقه تخت فقط اینکه ...

خب دراور و میزش ک جداست😐

دو طبقه تخت خالی بود فقط - پایینه تختم خالی بود چیزی نداشت

حفاظم داشت طبقه بالاش 

با نردبان

حفاظشم خیلی بزرگ بود اصلا کسی ازاون بالا نمیفتاد پایین

کاربری قبلم ترکید☹ انقدر ک تعداد پست هامو چشم زدین😐😒نی نی یار دلگیرم ازت واقعا ک😒
من دوست ندارم

جا ندارم دوتا تک بذارم 

نمیشه فقط برای یکیشون بگیرم

اگر میتونی هزینه کنی تخت تاشو بزن عالیه و شیک دوطبقه جا زیاد میگیره و هرت 

تاشو ازینا که میره تو کمد ؟ 

جاشوندارم تو اتاق 

جمع میشه میشه ۱ ددونه تخت

چه باحاله ندیدم 

باید بدم بسازن یا اماده دارن؟