2777
2789
عنوان

صورت شما قشنگه وب دل میشینه؟

624 بازدید | 97 پست

بخدا هممون میدونیم زیبایی نسبیه وفلان وهممونم میدونیم شعاره والکیه😐😂

اعتمادبنفستم ببربالا هم دیه کلیشه ایه 

ولی خب ی سری چیزا بین عموم جاافتاده.

مثلا چشم درشت وخمار همیش قشنگه 

بینی کوچک وبدون قوز همیشه قشنگه.

بیایین راه حلاتونو بنویسین.

برا پوست خوب

برا مونمیخام چون زیر روسری وشاله.

نوع ارایش 

اندازه ارایش

ماسکایی ک زدین ودرخشان شدین😂

عیبایی ک توصورتتون بوده وبرطرف شده راحت.مخصوصا این

منم تجربه هامو مینویسم شاید بدرد یکی خورد خوشگلترشد😶😎

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

برا پرپشتی ابرو عصاره رزماری معرررررکست

اینقد موهای ابرورو ضخیم وبلند میکنه ک موقع اصلاح وبرداشتنشون برا من یکی دردداشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از چهره ام راضیم

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

این نظرمنه اصلاااااا خط چشم تاتو نکنین 

چون فشاری ک ب چشمتون میاد باعث افتادگی پلک میشه بلایی ک سرخودم ودوروبریام اومد.

من الان واقعا دلم براچشمام تنگ شده😂

کاش اینکارونکرده بودم.

الان دلم میخاد ی سرمه ریزبکشم وذوق کنم ولی نمیتونم

کجا داره وقیمتش چند

داروخانه ها

عطاری ها دارن

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

من یه مدت بخور میدادم برا سینوزیتم سینوزیتم که تغیر نکرد اما پوست صورتم خیلی صاف شده بود  الان دوباره یادش افتادم دوباره انجام بدم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

منم چشمام رنگیه و ابروهام پهنه موهامم بوره فقط بینیم یکم غوز دارع ک ناراحتم کرده. ازعمل هم حیلی میترسم بیشترازعوارض بعدش

ولی پوستم صافه و مرتب درمانی استفاده میکنم مث سروم و ضدافتاب و ابرسان مارک و ...

🖤

این نظرمنه اصلاااااا خط چشم تاتو نکنین  چون فشاری ک ب چشمتون میاد باعث افتادگی پلک میشه بلایی ...

ای نگو من افتادگی پلک داشتم تتو کردم الان افتضاح شده 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

من ک خدا وکیلی نه چشام درشت و خماره ن بینیم عروسکی😐 ابروهامم کم پشته ولی بینیم قور نداره قوس داره لبمم متوسطه باریک نیست ولی پفی پفی هم نیس  ولی بینیم از جلو یکم باید کوچیکتر میبود😐 خلاصه در کل خیلی معمولی ام ن زشت ن خیلی خوشگل ولی با ارایش خوشگل میشم ارایش انچنانی هم بلد نیستم اصصصصلا ولی همون قدر هم ک بلدم خوشگلم میکنه😐

تو زندگی هم هیچ موفقیتی در زمینه زیبایی نداشتم ک بگم😐 فقط خدا خودش یکم بهم میوه داده صورتم شیرینه 😐

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

برای مماختون ک هم چربیش کم بشه هم تمیزوسفید.

ماسک ذغال انوشه بزنین این توخونه مااز ضدافتابم مهم تره😂

جوش شیرین وخمیردندون باهم ماساژبدین

یسری پرزای ریزداره حتمااونارو با موچین یاتیغ بردارین.

عسل وشکر یاعسل وابلیمو  قاطی کنین ماساژ بدین.

سفیداب ک عشقههههه اصن یجوری پوست مماختونو میکنه ک نگو😂