من ۲۱ سالمه و در حال حاظردانشجو هستم توی دانشگاه با یکی آشنا شدم و الان ۳ سال که باهم هستیم از اول دوستی خانواده آقا پسر از دوستی ما با خبر شدن چون قصد ما ازدواج بود فقط نمیخواستیم توی دوران تحصیل باهم باشیم .من ۳ سال قبل با یکی از فامیلا وقتی ۱۸ ساله ام بود تا پای ازدواج رفتیم و همه باخبر شدن اما ب دلایل حرفایی که خانواده پسره زدن توی فامیل من همه چی و بهم زدم اما اون آقا بعد ۳ سال با این ک من دیگ هیچ ارتباطی با هاش ندارم هنوز پافشاری میکنه و از طریق دایی بزرگترم خانواده اش به ما خواستگاری میکنه و مامانم قبول نمی کنه دیگ اینو بگم این آقای فامیل ۱۰ سال از من بزرگتره و الان بعد من خانواده اش هرکاری میکنن اون حاظر به ازدواج با کسی نیست این اطلاعات و از طریق دختر خاله ام که عروس همون خانواده هست میشم .قرار بود با دختر خاله ام جاری بشیم خخخ. و خود پسر خیلی داره پافشاری میکنه .اما این آقایی که در حال حاظر با هم هستیم و مادرم و مادرش خبر دارن قراره ابان ماه نامزد کنیم .اما من ی حس عذاب وجدان دارم باعث شدم ی پسر به سن ۳۲ سالگی برسه و با امکاناتی که داشت مجرد بمونه و شکسته بشه و ب قول دختر خاله ام اینگار سنش دوبرابر شده .بچه ها من قصد دارم قبل این که من نامزد کنم از پسر فامیل حلالیت بگیرم به نظرتون چطور این کارو بکنم چون من الان خونه دختر خاله ام میخوام بهش پیام بدم چطوری پیام بدم که حلالیت بگیرم چون احساس عذاب وجدان میکنم .خواهش میکنم کمک کنید
مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
ولش کن عزیزم دردسر واسه خودت درست نکن دیگه زندگی همینه اگه پیام بدی بد میشه
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه هرکی خواستگاری کرد باید جواب مثبت بدیم که اگر ندیم مجبور به حلالیت باشیم
بنظر من بعد سه سال اونم باید می رفت دنبال زندگیش، شما مسئول نیستی
مگر اینکه چیز دیگه ای هم بینتون بوده و نگفتی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
به نظر من لزومی نداره حلالیت بگیری . اصلا به تو چه ارتباطی داره اون شکسته یا نشکسته . تو به خاطر سرنوشت و آینده ات به کسی که مناسبت نبوده جواب منفی دادی . به دخترخاله ات هم بگو خبر نیاره برات . سرت به زندگی خودت باشه و برا خودت دردسر درست کنه . الان همکلاسیت بفهمه هزار تا فکر می کنه .
من همین حس و داشتم اما الان هرچی رابطه فعلی من به زمان رسمی شدن نزدیک تر میشه عذاب وجدانم بیشتر میشه ...
ول کن تو رو خدا، ادمی که نتونسته تعادل زندگیش و برقرار کنه دوباره بری سراغش معلوم نیست چه اتفاقاتی میوفته، به تو چه اخه که اون زن نگرفته تا الان و منتظر نشسته؛ بخدا واقعا به تو ربطی نداره
نه چراحلالیت بگیری میخاستن کاری نکنن که جداشی عذاب وجدانم نداشته باش باهرکی دوس داری ازدواج کن ...
من الان که این چند سال گذشته فکر میکنم اصلا من و پسر فامیل بهم نمیخوردیم .پسری که الان باهاش در ارتباطم ارشد حسابداری داره و ماشین و خونه داره .و اخلاق خیلی عالی داره و مادرم میگ این پسر تو رو خیلی دوست داره قدرشوبدون اما نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم
مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون