2777
2789
عنوان

خانما خواهشا کمک کنید اگر میدونید

102 بازدید | 4 پست

ازخونریزی دیگه خسته شدم از زایمانم هورمونام بهم ریخته یکسره پریودوخونریزی یه شب پاکم 10روز پریود هرچی دارو میخورم ج نمیده ازمایش دادم فاکتور انعقادیم پایین نباشه هنوز ج نگرفتم شما ایجور نبودین چاره ندارید؟

خدایا بخاطر همه چی شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم 1سالویه ماهشه 

گفتن هورمونابهم ریخته تا پایان شیردهی ممکنه یکی پریود نشه یکی مث من ازینور بوم افتاده قبلا اقلا 20روز فاصله بود اسفندو کلا پریودم نمدونم استرس زیاد دارم چیه بخدا دیوانه شدم

الانم جرات ندارم برم دکتر مادربزرگم تو شهرکوچیک درمانگاه رفته 20 روزر پیش و همونروز گویا یکی رو ازجلوش رد کردن مبتلا بوده برمیگرده خونه سرفش شرو میشه  4روزه تستش مثبت شده دیگ عمرا جرات کنم برم دکتربا این وضع

خدایا بخاطر همه چی شکر