2777
2789
عنوان

تروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر من پلی کیستیک هم هستم جلوگیری مون طبیعی بود اومدم برای  طلاق همش استرس دازم حاملع ...

وای.خوشبحالت که تو خودت طلاقو میخوای.من که نمیخوام و چاره ای هم ندارم.فقط دعا میکنم که اونم خدا قصد جواب دادن نداره انگار

آخه دلیلش چیه؟

منم خودم دلیل واقعیشو نمیدونم.گفت خسته شدم و رفت. منم بی تقصیر نبودم شاید باید بیشتر درکش میکردم که نکردم. درساش سنگین بود اعصابش آشفته.ولی هر چی گفتم برگرد درستش میکنم قبول نکرد

منم خودم دلیل واقعیشو نمیدونم.گفت خسته شدم و رفت. منم بی تقصیر نبودم شاید باید بیشتر درکش میکردم که ...

ای بابا چی بگم

هرکس یه مشکل داره

من چندبار خیانت دیدم.اعتیاد داشت..دست بزن...خسیس بود

همه چی

بارها فرصت دادم درست نشد که نشد

عقدی؟یکم بهش فرصت بده 

احتمالا برمیگرده

💙کنکوری1400✌🤓
ای بابا چی بگم هرکس یه مشکل داره من چندبار خیانت دیدم.اعتیاد داشت..دست بزن...خسیس بود همه چی بار ...

تو دلایلت زیاده و دلت نمیسوزه.همسر من مرد خوبی بود و دلم داره آتیش میگیره.من اونقدر اذیت نکردم این روزا سعی میکنم تقصیرارو گردن خودم بندازم.ولی به نظرم افسرده شده بود و یکی هم بهش پیله شده بود که همش منو با اون مقایسه میکرد تو صحبتاش.نه نزدیک شش ساله زندگی کردم.نزدیک شش ماهه میخواد طلاق بده