بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فک کن شکمشو بریدن بخیه زدن بلافاصله بهوش اومد درد داشت داروی بیهوشیم سرفه اورده بود برا بنده خدا خیلی اذیت شد ولی من تا صبحش سرم باز نشده بود ک درد داشته باشم
هفت هشت ساعت طول میکشه سر باز بشه بعد شیاف میزنن دردش قابل تحمله خرچقدم بیشتر راه بری بهتره البته اولین بار ک پاشی سرگیجه شدید میگیری بخاطر خونریزیت ولی کمکم بهتر میشی
من مادرایی ک از اتاق عمل میارن رو دیدم بی حسیا خییییلی درد میکشیدن ولی اونایی ک بیهوش شدن راحت بودن تو اتاق عمل هم اونایی ک بی حسی بودن خیلی استرس کشیدن اگه قرار باشه یه روزی سزارین بشم حتما بی هوشی روانتخاب میکنم
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
گلم شما تو بی حسی استرس داشتین موقع عمل و حس میکردین ! کلا چ جوره اتاق عمل حالو هواش
ببین من بار اول خیلی میترسیدم بخاطر سوندم سوزش داشتم امپولو ک زد یهو دردام همه رفت خیلی حس خوبی بود پرده حلوم بود ی پرستارم باهام حرف میزد تازه16سالم بود اصلا اذیت نداشتم