2777
2789
عنوان

ویتاگنوس باعث عقب انداختن میشه؟

1092 بازدید | 32 پست

از روز اول پریودم خوردم تا یه هفته مونده ب پریودم قطعش کردم. اما یه ماهه عقب انداختم. روز دهم تاخیرم بی بی چک زدم منفی شد دیگه بیخیال شدم گفتم باردار نیستم ولی نیومد 😯 یکی بگه دلیل پریود نشدن چیه من منظم بودم اخه

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا که من میدونم پریود رو شدید تر میکنه

وای 😑 پس چمه 😑 تازه روزی 40 قطره میخوردم خب خیلیه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ویتاگنوس برای نامنظمی سیکل خوبه، من تقریبا هر روز میخورم.  بار اولت بوده خوردی؟

اره بار اولم بود. من منظم بودم خوردم برا تقویت ک باردار بشم 

احتمالا تخمکت دیر بارور شده یه بی بی بزن دوباره.

ندارم فردا میگم همسرم بگیره ینی میشه باردار باشم؟ 

ویتاگنوس باعث پری میشه.حاملهای به نظر من.

اخه روز دهم منفی شد چی

چون بار اولت بوده اینجوری شده ...تعادل هورمونیت به هم ریخته، از روز اول پریودی نباید شروع میکردی از پایان پریودی یا چند روز مونده به تخمک گذاری باید شروع میکردی 

الهی آن ده که آن به...
به نظرم بارداری.ویتاگنوس تخمکت رو تقویت کرده.دوباره چک کن.

ایشالا ک اینجوری باشه. فردا بازم میزنم. ولی اگه باردار نبودم دلیلش چی میتونه باشه؟ چون هیچ علائمی ندارم انگار کلا رحم و تخمدونم تعطیل شده😑

چون بار اولت بوده اینجوری شده ...تعادل هورمونیت به هم ریخته، از روز اول پریودی نباید شروع میکردی از ...

تو بروشورش نوشته بود بعد اومدم اینجام پرسیدم گفتن اینجوری بخور